Google Pixel 3 і Pixel 3 XL вийдуть вже в наступному місяці. Компанія навіть розіслала запрошення на захід. В останні кілька тижнів Pixel 3 XL є об'єктом безлічі витоків. Крім втраченої партії, у мережі з'являються рендери і живі фото нових девайсів від Google. Ми могли бачити не тільки фотографії нового смартфона, але навіть придбати новинку на сірому ринку. На основі всієї цієї інформації Evan Blass випустив свіжі рендери, які показують передній дизайн смартфонів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL.

Наголошується, що “старший брат” Google Pixel 3 XL запропонує 6,7-дюймовий екран, тоді як менший Pixel 3 буде мати 5,4-дюймовий дисплей. Очікується, що дисплей Pixel 3 буде мати співвідношення сторін 18:9, а екран зі шторкою в Pixel 3 XL 19: 9. Якість дисплея буде на вищому рівні.

Що стосується інших характеристик, Pixel 3 XL буде мати величезну шторку в стилі iPhone X на якій буде розташований один з фронтальних динаміків і подвійна камера. Нижня рамка телефону оснащена іншим фронтальним динаміком, спеціально для створення ефекту стереозвуку.

З іншого боку, Pixel 3 має мінімальні верхню і нижню рамку. Він також оснащений двома фронтальними камерами і динаміком. Передбачається, що подвійна передня камера в Pixel 3 і 3 XL буде включати в себе 8-мегапіксельний об'єктив з автоматичним фокусуванням з діафрагмою f / 1.8 і другий 8-мегапіксельний об'єктив з діафрагмою f / 2,2. Проте, компанія поліпшить якість фото за допомогою фільтрів і спеціального ПО, яке дозволить робити фото не гірше за iPhone XS. Обидва смартфона будуть працювати на базі чіпсета Snapdragon 845 з 4 ГБ оперативної пам'яті. Топові характеристики для топового смартфону. На дані буде виділено 64 ГБ пам'яті. Скло ззаду на обох смартфонах дозволить їм підтримувати бездротову зарядку Qi.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.