Одним з нововведень Apple Watch Series 4 стала функція виявлення падінь власника. Такої функції навіть немає у конкурентів. І хоча 12 вересня показали принцип роботи, деякі моменти роботи функції викликали у користувачів мережі кілька питань. Завдяки спеціальним датчикам, смарт-годинник може визначити падіння і подзвонити в службу екстреної допомоги.

На YouTube-каналі “what's Inside?” Блогери провели ряд тестів над Apple Watch Series 4, щоб з'ясувати, що годинник кваліфікують як “падіння”, а що ні. По-перше, важливо відзначити, що за замовчуванням функція виявлення падіння відключена. Її потрібно увімкнути. Ми настійно радимо використовувати цю функцію, адже вона може врятувати життя. Опцію можна включити в програму “Watch” на iOS.

Перші три тести вони провели в спеціально обладнаному приміщенні. Apple Watch не змогли виявити ніяких “падінь”, при використанні батута, м'якій поверхні або гімнастичного мата. Це здається дуже продуманим кроком.

Проте, коли блогери відчули падіння на підлогу, смарт-годинник повідомили про те, що сталося падіння і запропонували зателефонувати в екстрену службу порятунку. Виявляється, гаджет визначає, на яку поверхню падає власник.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.