Слідом за розбиранням iPhone XS в мережі почали з'являтися перші дроп-тести нових смартфонів Apple. Користувачі мережі здивувалися, як блогерам не шкода грошей, які вони витратили на нові iPhone, які в результаті знищують. Автори YouTube-каналу TechSmartt випробували iPhone XS Max на міцність і захист від води. Найбільший інтерес викликає саме Max-версія, так як звичайний XS мало чим відрізняється від торішнього iPhone X, а ось пристрої великих розмірів часто більш крихкі. Відео показали всі ті навантаження, які новий флагман здатний витримати.

Нагадаємо, що ще 12 вересня, під час презентації iPhone XS і iPhone XS Max співробітники Apple заявили, що у новинках використовується саме міцне скло серед смартфонів. Швидше за все, мова йде про новк технологію Gorilla Glass. Ймовірно, компанія дійсно використовувала поліпшені матеріали, так як у торішнього iPhone X тріснув екран при падінні на землю, коли ведучий випустив його з руки з висоти своєї голови. Нові моделі при падінні з тієї ж висоти залишилися неушкодженими. Не виключено, що другого такого падіння і нові флагмани не витримають.

Коли iPhone X скинули з висоти 3 метрів, у нього повністю розбилося переднє і заднє скло. Не виключено, що результат посилило пошкодження після попереднього падіння. iPhone XS пережив політ з тієї ж висоти без єдиної тріщини, а ось iPhone XS Max пощастило менше – його екран розбився вщент. Воно і зрозуміло, адже смартфон має велику діагональ, і розбити його куди простіше.

Ще однією зміною iPhone XS і iPhone XS Max стала покращений з IP67 до IP68 захист від води. На сайті Apple кажуть, що смартфони можна занурювати на 30 хвилин на глибину до 2 метрів. Для тіста новий iPhone XS Max опустили на 30 хвилин у річку на глибину близько 10 метрів. Після підйому виявилося, що смартфон відключився і більше не включався. І це обурило користувачів мережі, оскільки смартфон коштує більше 1 тисячі доларів.

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.