У мережі з'являється все більше чуток про те, що вбивця iPhone XS, Samsung Galaxy S10 буде випущений в трьох версіях. Схожої стратегії дотримується і Apple, випустивши відразу три версії смартфонів майбутнього, серед яких був і бюджетний флагман. Чи буде у Samsung дешева версія Galaxy S10 - невідомо. Побачимо після презентації.

Інсайдер Ice universe опублікував нові подробиці про відмінності між майбутніми варіантами Galaxy S10, які з'являться на прилавках вже цієї зими.

За його даними, в одній з версій південнокорейський гігант відмовиться від фірмової особливості, яка не всім подобалася в попередніх моделях, і це в якійсь мірі правильно. Адже користувачі не хочуть платити за те, що їм не подобається.

Починаючи з Galaxy S8 компанія повністю відмовилася від створення флагманів з плоским екраном, випускаючи всі топові смартфони з загнутими краями. Багатьом це не подобалося з ряду причин, наприклад, – неможливість нормально наклеїти на весь екран плівку або скло або зростання крихкість конструкції при падінні. Схоже, Galaxy S10 все ж порадує шанувальників класичних дисплеїв.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

За даними Ice universe, новий флагман вийде в трьох варіантах:
SM-G970 з діагоналлю 5,8 дюйма і плоским екраном;
SM-G973 з діагоналлю 5,8 дюйма і зігнутим екраном;
SM-G975 з діагоналлю 6,44 дюйма і зігнутим екраном.
Згідно з останніми чутками, десята "галактика" виявиться повністю безрамочной, а фронтальна камера буде з'являтися під дисплеєм при необхідності. Це повинно змусити світ відмовитися від iPhone на користь флагмана від Samsung.

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.