Так, зі слів керівника компанії, це "самий просунутий смартфон", який коли-небудь створювала компанія. Така інформація з'явилася в зарубіжних ЗМІ.

Як повідомив Кук, він є відмінною заміною іншим гаджетам, які необхідні в повсякденному житті користувачам.

"Смартфон став заміною вашої цифрової камери, ви більше не потребуєте в окремій. Він став заміною вашої відеокамери, музичного плеєра. Він став заміною всіх цих різних гаджетів. І швидше за все, смартфон почав по-справжньому багато значити", - розповів Кук.

Слід нагадати, що 12 вересня Apple продемонструвала нові iрhone XS, XS Max і XR. XS буде коштувати в Києві близько $ 1600, XS Max - більше $ 2000.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Також раніше стало відомо, що фанатам iрhone показали фішки нової моделі. Так, серед відмінних рис новинки можна помітити більш потужну проклейку дисплея і, відповідно, довше водоннепроникнення смартфона. Термін роботи акумулятора продовжено на 30 хвилин. Відзначається, що особливих змін між минулою і майбутньою моделлю не помічено, що позбавляє варіант заміни всякого сенсу. До речі, дизайн, "задник" і розміри ніяких змін не отримали.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що в Україні стане дорого паркуватися в недозволених місцях через введення нового правила. Так, інспекторам надається право складати на місці протокол, і відправляти машину на евакуаторі з тротуарів, перехресть, велодоріжок і так далі. За порушення також буде стягуватися штраф.

До того ж, Знай.UA стало відомо, що, на думку дієтологів, дорогі продукти можна замінити більш дешевими. Так, здоровий спосіб життя і правильне харчування тепер обійдуться не так вже і дорого для кишені українців. Для того, щоб підтримувати своє тіло і організм здоровими вам знадобляться всього лише капуста, гречка, яйця, висівки, кефір, яблука. Експерти розповіли, альтернативою яким елітним продуктам вони стануть.