У програмі Karabas.Live співачка Юліана Купцова пояснила, як вона ставиться до компліментів у свою адресу від жінок, і розповіла, які подарунки їй роблять шанувальники.

Співачка зазначає, що має немало хейтерів у соцмережах. «І навіть є такий відео кліп на ютубі, де було прямо замовлення хейтерів. Це були якісь боти», - розповідає вона. Купцова пригадує, що під піснею «Тіло» було більше 200 однакових коментарів із текстом «Мені не подобається, погано». «Пишуть: «Не трать даремно гроші, ти все одно не будеш як Бузова і Полякова!». При чому тут Бузова і Полякова, не знаю», - додає вона.

Тим не менш, гостя програми каже, що не видаляє поганих коментарів у такому разі. Водночас вона зазначає, що окрім таких коментарів, отримує також і немало компліментів. «Було таке, що мужчини щось своє присилали. Пишуть: «Виходь за мене заміж!», якісь там зізнання в коханні, які в мене гарні груди, які в мене гарні очі, руки – більше компліментів», - розповідає артистка.

Особливо їй подобаються коментарі від жінок, оскільки зазвичай від них можна почути заздрощі, а не захоплення. Тим не менш, співачка вважає, що замість цього потрібно працювати над собою, брати приклад з об’єкта заздрощів. «Тому що зараз у світі, де ми живемо, можна слідкувати за собою і переробити в собі все, що тобі не подобається», - підкреслює вона.

Також Купцова розповідає і про подарунки від шанувальників: це і долари, і косметика, і сувеніри. «Дарують квіти, якісь елементи, пов’язані з совою», - додає вона і пояснює, що останні 4 літери в її прізвищі складають слово «сова».

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Купцова розповіла про перший сольний концерт.

Також Знай.ua писав про те, що Зібров розповів про свої стосунки із соцмережами.