Народному артисту України Павлу Зіброву довелося виступати у «Танцях з зірками» з травмою ноги. Детальніше про це та про своє ставлення до екстремального спорту він розповів у програмі Karabas.Live.

До екстремального спорту, зізнається він, ставиться негативно. «Тому що ноги, руки ламаються. Я б із задоволенням цим всім займався, але дружина мені не дозволяє», - пояснює Зібров свою позицію. Артист зазначає, що його часто запрошують на зйомки, концерти, у проєкти, а відтак травмуватися йому аж ніяк не можна.

Тим не менш, він взяв участь у «Танцях із зірками», маючи перебиту колінну чашечку, яка так і не зажила, залишивши після себе невеликий мозоль. «Мені сказали: нагрузочки не робить, Павло Миколайович! Тому що ви можете десь там підняти дєвушку, щось випадково – раз! – а потім операція, досить дорога», - розповідає Зібров.

А відтак і до вибору партнерші по танцях він підійшов нестандартно: «Я собі партнершу вибрав не по «морді ліца», а по кілограмам. «Машенька, скільки ти важиш?» – «46 кг». «Іди сюди, я тебе обожнюю!», - коментує Зібров. Принагідно він висловлює вдячність Маші Шмельовій за витримку та тренування.

Також артист розповідає, як нещодавно йому довелося спробувати кайк. Зібров зазначає, що вважав це простою прогулянкою на човні по Дніпру, але виявилося, що на дошку ставати доволі важко. «Господар годину зі мною мучився, поки я став, проплив декілька метрів і був щасливий від того», - згадує він.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Добриднєва заявила, що захоплювалася класним роком і приємним металом.

Також Знай.ua писав про те, що Бебешко пояснив, чому молодь слухає Morgenshtern.