Стало відомо про те, хто приєднається до зоряної сотні суддів у шоу "Співають всі". Чим вони збираються дивувати, яка у них мета, і на що будуть дивитися при виборі учасника.

21 серпня телеканал " Україна "покаже прем'єру унікального вокального проекту" Співають всі!"за всесвітньо відомим форматом All together Now. Талановитих учасників шоу оцінюватимуть одразу 100 зіркових експертів, серед яких: Наталія Бучинська, Олександр Павлик, Монро, LAUD, Наталія Валевська, Герман Макаренко, BIG BOSS, Анна Буткевич, Андрій Князь та Дмитро Сисоєв.

Діва Монро колись дивилася англійську версію, і вона була вкрай вражена, тому відразу погодилася взяти участь.

Фото: Телеканал "Україна"

"Це шоу відрізняється від інших вокальних проектів! Мені здається, ніби ми зібралися за одним столом і співаємо хором одну пісню. Звичайно, тут є і змагальний етап, переможець і переможений. Але висока мета-учасники об'єднують всіх зірок. Адже в шоу-бізнесі зараз велика конкуренція " - говорить Монро.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Співачка Наталія Бучинська насолодилася атмосферою шоу на зйомках, так як рада зустріти колег після тривалого карантину.

Фото: Телеканал "Україна"

Андрій Князь вважає, що дане шоу має подарувати українцям багато позитиву і яскравих емоцій. А відомий співак, шоумен і телеведучий BIG BOSS дає цінні поради учасникам, як підкорити серця "сотні".

Фото: Телеканал "Україна"

Фото: Телеканал "Україна"

Композитор Дмитро Сисоєв говорить про те, що у нього вже є багато досвіду в суддівстві, і на даному шоу до учасників підходив особливим чином. При цьому, він попередив, що поблажок чекати не варто.

Фото: Телеканал "Україна"

Laud каже:"Я досить критичний до виконання музичних композицій, мені важливо, щоб це було музично, інтонаційно, технічно, а не тільки емоційно".

Фото: Телеканал "Україна"

Задля Наталії Валевської новина про те, що вона стала експертом, принесла величезне задоволенням, але, при цьому вона зазначає, що досить складно їй відмовляти людям, так як боїться когось образити.

Фото: Телеканал "Україна"

Олександр Павлик знає, як це чекати, поки тебе оцінять, тому буде лояльним, але, справедливим.

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров підтримав Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend: "неважливо хто ти в ліжку"

Також "Знай.uа" писав, що Назвала Тіну Кароль "плакальницею на похоронах": у сварці Валерія Меладзе і Олі Полякової спливли нові подробиці