Зовсім недавно стало відомо, що форвард Артем Мілевський повернувся в Україну після довгої відсутності, щоб зіграти за новачка УПЛ (української Прем'єр-ліги) "Минай".

Тоді ж він повідомляв, що дуже радий знову зіграти в українській лізі, а свій нинішній клуб назвав дуже хорошою командою, якою він розраховує принести користь. Його контракт діятиме протягом 1,5 років. Про це повідомляє видання Sportarena.

Зараз же Мілевський згадав Євгена Селезньова, який восени теж повернувся, щоб зіграти за "Колос".

"Я радий повернутися в УПЛ через стільки років. Селя (Євген Селезньов) повернувся, я повернувся. Селя повернувся забивати з пенальті і оновити рекорд, а я повернувся, щоб знайти мотивацію і допомогти "Минаю", який розвивається", — повідомив футболіст. Він радий суперництву з Селезньовим, який в нинішньому сезоні вже встиг забити п'ять голів з пенальті у складі "Колоса".

Фото: facebook.com/minajfootballclub

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"І, звичайно, згадати, як це - забивати голи і віддавати передачі в Україні", - підсумував Мілевський, який востаннє виступав за Брестське "Динамо", а в чемпіонаті України не грав аж з 2013 року.

Нагадаємо, скандальний Мілевський повернувся в український футбол: у "Динамо" не взяли, але прихистили

Як повідомляв "Знай.ua", у розквіті сил помер форвард з " Динамо".

Знай.ua писав, Артема Мілевського спіймали в панчохах з коханою жінкою, у вболівальників очі на лоб полізли. Увагу передплатників, як завжди, привернула одна несуттєва для святкування деталь: на футболістові одягнене щось, схоже на колготки, про що пожартували фанати Мілевського.