Артем Мілевський - український нападник, який повернувся в українську Прем'єр-лігу (УПЛ), щоб підсилити дебютантів чемпіонату Закарпатський "Минай".

Він заявив, що дуже радий повернутися в Україну, коротко прокоментувавши свій перехід і подякувавши клубу за надану можливість.

"Дуже приємно повернутися в Україну, в УПЛ. "Минай" - дуже хороша команда, і я дякую клубу за таку можливість. Я переглянув останні матчі "Миная", поспілкувався з Василем Кобіним. Мені тут подобається і я розраховую принести користь команді", - заявив Мілевський.

На офіційному сайті клубу повідомляється, що Артема представляти не варто, адже раніше він грав на дуже високому рівні будучи чотириразовим чемпіоном і володарем Кубка і Суперкубка України, чемпіоном Білорусі та учасників Кубка УЄФА і Ліги чемпіонів. Мілевський не грав у чемпіонаті України з 2013 року, а його трансфер прокоментував президент "Миная" Валерій Пересоляк, який назвав Артема дуже хорошим футболістом і вважає, що мати такого досвідченого гравця в складі – принесе користь.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Востаннє він грав за Брестське "Динамо", яке і покинув після закінчення сезону. Також Мілевський виступав у чемпіонаті Румунії, Туреччини, Росії, Хорватії та Угорщини.

Нагадаємо, Динамо повернуло великого нападника перед матчами Ліги Європи з Брюгге

Як повідомляв "Знай.ua", Мессі влаштував фанату найкращий день у його житті прямо в машині: "Чи можеш ти дати мені..."

Знай.ua писав, Вербич "виправдався" за Динамо після провальної нічиї: "Ніхто не розуміє правила"