Конор Макгрегор є одним з найвідоміших ірландських бійців змішаних бойових мистецтв. Він-колишній чемпіон UFC в легкій і напівлегкій вазі.

Макгрегор активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де частенько радує шанувальників новими фотографіями і відео з тренувань, і в сімейному колі. На спортсмена підписано понад 37 мільйонів чоловік при 2359 публікаціях.

Читайте Знай в Google News!

У Макгрегора є двоє діточок-хлопчик і дівчинка. І якщо крихта Кройя ще занадто маленька для тренувань, то трирічного Конора-молодшого боєць регулярно бере на тренування в спортивному залі, навчаючи дитину азам бойової техніки. Так, 30 листопада, на сторінці в соцмережі ірландця з'явилася ціла серія знімків з його сином.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

У трирічного Конора-молодшого навіть свій аккаунт в Instagram є, де на нього підписані понад 245 тисяч чоловік, незважаючи на те, що там немає жодної фотографії, а в підписі значиться: "Аккаунт ведуть мої батьки — Конор Макгрегор і Ді Девлін". На інших фото з серії знімків видно, як хлопчик виконує деякі прийоми, знаходиться в стійці, бореться зі своїм юним противником і стає в зворотний місток, повторюючи слідом за батьком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Макгрегор і Пор'є зійдуться в реванші 23 січня: як пройшов перший поєдинок титанів

Як повідомляв "Знай.ua", фанати дочекаються Легендарні "30" перемог? Президент UFC оголосив про новий бій Хабіба Нармагомедова

Знай.ua писав, Нурмагомедов "приспав" Гейджі і розридався: вчинок заради покійного батька