10-й тур чемпіонату України стартував у суботу, 21 листопада з протистояння у Кропивницькому між "Інгульцем" та київським "Динамо".

Читайте Знай в Google News!

Про матч повідомляє Sport.ua.

На початку матчу кияни контролювали м'яч, намагаючись знайти вільні зони біля штрафного майданчика господарів поля. Петрівці грамотно діяли в обороні і не дозволяли виходити суперникам на ударні позиції, а навіси з флангів загрози воротам "Інгульця" не несли. Але швидкий і курйозний гол таки відбувся.

Буяльський "накрив" Сітчінаву, який намагався вибити м'яч на фланзі, а рикошет виявився максимально неприємним для команди Лавриненко. Футбольний снаряд полетів у штрафну прямо на ногу Гармашу, який в дотик завдав точного удару.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Динамо, фото: скріншот з матчу

Ситуація змусила футболістів "Інгульця" більш активно йти в наступ. А кияни отримали можливість для проведення контратак, і деякі з них виглядали досить гостро. Ледь не подвоїв перевагу своєї команди Де Пена, що замикав навіс з флангу і потрапив у зовнішню сторону штанги.

Під кінець півгодини гри ще один неприємний епізод трапився для господарів. Але спочатку він подарував радісні емоції: навіс Янакова зі штрафного точним ударом головою замкнув Козак. Арбітр протягом двох хвилин вів переговори з відеоассистентом і в підсумку підняв руку вгору – оффсайд. До перерви ще стоїть згадки удар Шапаренка з центру штрафного майданчика, на який у стрибку зреагував Шуст.

Кияни діяли за рахунком, припиняючи спроби суперників зрівняти результат. А практично зняв питання про переможця протистояння Шапаренко, який більярдним ударом з-за меж штрафного вразив лівий від себе кут.

Після цього шанси господарів зустрічі врятувати гру виглядали зовсім вже незначними. 2: 0 - "Динамо" здобуло перемогу в Кропивницькому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, матч Україна-Швеція в Лізі Націй під загрозою зриву: збірна пішла на карантин.

Як повідомляв "Знай.ua", Шевченко більше не підходить? Збірну України може очолити ще одне динамівське серце.

Знай.ua писав, Шевченко знайшов хороше в образливому програші Польщі - попереду ще й Німеччина: "Не робити драми..."