Відомий український боксер, суперваговик Олександр Усик вже цієї суботи, 31 Жовтня повинен буде вийти на ринг проти британця Дерека Чісори. Поєдинок прийме легендарний стадіон"Уемблі". Перед боєм українець не втрачає часу і підігріває атмосферу так, як може — Саша розважив шанувальників запальними танцями.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації "k2promotionsukraine" в мережі Instagram.

На свіжому відео можна помітити, як Олександр Усик весело танцює під композицію, яка нагадує музику стилю 80х. Як завжди, посмішка не сходить обличчя українського спортсмена. Шанувальники почали активно коментувати публікацію і жартувати: "Слава Богу! Не в трусах"; "Найкращий"; "Саша крут".

Олександр Усик, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що перед боєм було багато чого сказано, як з боку Саші, так і з боку Чісори. Боксери всіма силами підігрівають інтерес фанатів до майбутнього поєдинку. Тепер же Олександр Усик записав відеозвернення до Дерека, у властивій йому гумористичній і трохи іронічній формі.

Іноді, навіть віддані шанувальники не можуть зрозуміти перфоманси Саші, але зараз все зовсім по-іншому, помітно, що українець готовий на всі 100%. Про це стало відомо завдяки новому відео на сторінці Олександра Усика в мережі Instagram.

Також відомо, що британець Дерек Чісора поділився своєю думкою про свого наступного суперника.

"Я вважаю, що Усик найкращий боксер серед усіх, з ким я боксував раніше. Він - номер один. Він добре рухається, він досить моторний і вміє вибирати свої удари. Усик здорово вміє пересуватися по рингу. Я намагався знайти відповідних спаринг-партнерів для підготовки до поєдинку з Олександром і це було дуже нелегко. Буде складно зупинити рухи Усика і підібратися до нього. Але мені потрібно це зробити", - наводить слова Чісори один з британських телеканалів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, поєдинок Усик-Чісора: анонс, прогноз, де і коли дивитися головний бій 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, українці проганяють чемпіона Усика до Москви, готові купити квитки.

Знай.uа писав, Усик кумедно потролив Чісору беззубою посмішкою: тримайся, Дерек.