"Вічний" чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко зізнався, що вважає себе винним у поразці брата Володимира до бою проти британського чемпіона Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).
За словами Віталія, після того як Володимир відправив британця в нокдаун, він порадив братові не форсувати події.
"Джошуа боксував з різними суперниками і не показав і близько серйозного результату. Єдиним суперником, який відправив його на поміст рингу, це був Володимир. Він був за півкроку до перемоги, і я вважаю, що це моя помилка, що він не виграв. Я сказав: "Володимире, будь ласка, не поспішай. Нокаут прийде".
Я не розраховував, що боєць з такими великими м'язами може бути в такій хорошій формі у другій половині бою", - розповів Віталій Кличко в інтерв'ю телеканалу "Інтер".
Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.
Стримінгова платформа DAZN, пропонує Володимиру $80 млн за три бої. Перший - проти боксера, який входить в топ-10 світових рейтингів, у Німеччині. Наступні два бої - на стадіоні Уемблі проти Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Володимир Кличко, facebook.com

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко повертається на ринг: визначено дату бою і головний суперник.