Російський боєць змішаних єдиноборств Олександр Ємельяненко був змушений скасувати свій наступний бій, який повинен був відбутися 10 травня в Самарі.
Ємельяненко проводив тренування на велосипеді, але на швидкості впав і розбив обличчя.
На своїй сторінці в Instagram боєць повідомив, що знімається з турніру "Битва на Волзі 12".
"Мій Друг Віктор, який виступає у дисципліні спортивної айронмен, організував двогодинне тренування на велосипедах! Я витримав навантаження, але через невміння кататися на велосипеді розбився. Бій, який повинен проходити в Самарі, перенесено", - написав Ємельяненко.

Як писав Знай.ua, російський боєць змішаних єдиноборств Федір Ємельяненко програв бій нокаутом проти американського бійця Райана Бейдера на турнірі Bellator 214.

35-річний Бейдер нокаутував 42-річного Ємельяненка за 35 секунд. Таким чином, американець став чемпіоном Bellator в двох вагових категоріях: напівважкій і важкій вазі.

Федір Ємельяненко програв бій Райану Бейдеру

Ємельяненко вперше прокоментував свій стан після поразки.
За словами бійця, він почуває себе добре.
"Після бою відчуваю себе добре, розсічення над оком не глибоке, вчора мені наклали декілька швів. Думаю, через пару тижнів все заживе.
Хочу подякувати всім, хто допомагав мені готуватися, хто приїхав на бій, і хто встав рано вранці подивитися поєдинок. Дякую всім за підтримку і ваші молитви. На все воля Божа", - написав Ємельяненко в Instagram.