Українські легкоатлети вибороли 3 медалі на чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) зі спортивної ходьби, який пройшов в Греції.
Як повідомляє прес-служба ФЛАУ, медалі завоювали Микола Рущак, Павло Суслов та Ігор Гончаренко.
Рущак і Суслов стали кращими в каьегории U-18. Рущак подолав дистанцію 10 км з другим результатом - 44.25,61 хв., а Суслов замкнув трійку призерів (44.25,78 хв). Золото завоював Мустафа Текдал з Туреччини (44.10 хв).
Ще одне срібло у складі української команди виграв Ігор Гончаренко. З результатом 46.20 хв він став другим на дистанції 10 км серед юніорів.
На чоловічій дистанції (20 км) Україну представляв Олексій Білорус. З часом 1:28.39 год він став четвертим.

Як раніше писав Знай.ua, 52-річна українка Лариса Гетьман-Гнидунець стала першою жінкою в Україні, яка фінішувала на всіх шести головних марафонах світу серії World Marathon Majors.

Abbott World Marathon Majors - це шість найпрестижніших і наймасштабніших марафонів у світі: Токіо, Бостон, Лондон, Берліна, Чикаго та Нью-Йорк.

Лариса Гетьман-Гнидунець фінішувала на всіх шести "мейджорах"

Гетьман-Гнидунець отримала свою мейджор медаль Abbott World Marathon Majors в Бостоні, де подолала марафонську дистанцію за 3:50:47, та встановила унікальний рекорд для України.

Лариса Гетьман-Гнидунець фінішувала на всіх шести "мейджорах"

Як раніше писав Знай.ua, українська легкоатлетка Дар'я Михайлова показала третій результат на міжнародному напівмарафоні в Познані (Польща).

Михайлова подолала дистанцію за 1:12.28.
Першою фінішувала кенійка Ліліан Джелагат (1:11.13), а другою - ефіопка Аддісалем Тегегн (1:12.15).

Як раніше писав Знай.ua, українські гімнастки тріумфально виступили на Кубку світу в Болгарії і вибороли золото у групових вправах.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще