Перед стартом матчу 1/8 фіналу Ліги Європи між Динамо і Челсі (0:5) фани київської команди зобразили на трибуні прапор Військово-морських сил України.

Акція була зроблена на підтримку українських моряків, яких РФ з осені минулого року утримує в полоні після нападу на наші кораблі.

Зустріч, в якій динамівці розгромно поступилися англійському гранду, відвідало 64,8 глядачів.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Успіх Зінченка

Український гравець Манчестер Сіті Олександр Зінченко увійшов до команди тижня Ліги чемпіонів за версією WhoScored.

22-річний українець у матчі Ман Сіті - Шальке (7:0) зробив асист і показав класну гру. Завдяки цьому Саша отримав оцінку 8,6.

Команда тижня в Лізі чемпіонів за версією WhoScored виглядає наступним чином:

Крім українського легіонера в команді кращих опинилися ще 5 футболістів Ман Сіті (Едерсон, Кайл Уокер, Бернарду Сільва, Ілкай Гюндоган, Лерой Сане), 3 представника Барселони (Жерар Піке, Ліонель Мессі і Луїс Суарес), а також по одному гравцю з Ліверпуля (Вірджил ван Дейк) і Ювентуса (Кріштіану Роналду).

Раніше Зінченко став найкращим гравцем лютого в Ман Сіті. Також Саша потрапив до символічної збірної Прем'єр-ліги Англії.

Ман Сіті - Шальке - 7:0

Манчестер Сіті Олександра Зінченка з розгромним рахунком 7:0 переміг Шальке 04 Євгена Коноплянки. Ця перемога стала для "городян" найбільшою в історії єврокубків. А поразка Шальке стала найбільш розгромною для німецьких команд у Лізі чемпіонів.

Зінченко відзначився в матчі асистом і після поєдинку обмінявся футболками з Коноплянкою. Так українські футболісти підтвердили свої дружні відносини.

Задоволений Зінченко похвалився футболкою Коноплянки і опублікував фото в ній у своєму Instagram.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч

Манчестер Сіті " - " Шальке 04 - 7:0 (3:0)

Голи: Серхіо Агуеро, 35 (з пенальті), 38, Лерой Сані, 42, Рахім Стерлінг, 56, Бернарду Сілва, 71, Філ Фоден, 78, Габріел Жезус, 84.

Перший матч: Шальке 04 - Манчестер Сіті - 2:3

Перший матч в Гельзенкірхені аглийская команда виграла з рахунком 2:3, а тому в матчі-відповіді, маючи перевагу могла грати розкуто. У підсумку Сіті забили сім безотвтеных м'ячів у ворота німців.

Цікаво, що "шахраї" трималися до 35-ї хвилини, зберігаючи хоч якусь інтригу в матчі, але потім швидким дублем відзначився Серхіо Агуеро, а також гол у свій актив записав Лерой Сані. У другому таймі побиття продовжилося. Точні удари в свій актив записали Рахім Стерлінг, Бернарду Сілва, Філ Фоден і Габріел Жезус.

Як підсумок, перемога Ман Сіті з рахунком 7:0! Команда Хосепа Гвардіоли продовжує боротьбу за перемогу в Лізі чемпіонів!

Зазначимо, що повний матч відіграли українські легіонери Ман Сіті і Шальке. Олександр Зінченко відзначився асистом і жовтою карткою за "городян".

У свою чергу, Євген Коноплянка пішов з поля без результативних дій.

Як раніше повідомляв Знай.ua, "Ювентус" розгромив "Атлетіко" з рахунком 3:0 і вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів завдяки хет-трику зоряного португальця Кріштіану Роналду.