У росії стрімко зростає кількість випадків смертельних отруєнь яблучним сидром. Через це проведення фестивалю цього напою в москві було під загрозою, проте організатори навіть не думають його скасовувати.

Росіяни успішно самоліквідуються за допомогою алкогольного напою "Містер Сідр". На даний момент відомо вже про 32 померлих, а отруїлося близько 90 людей. Про це повідомляє російський Telegram канал Baza.

Містер Сідр, яким труяться росіяни: скріншот

Отруєння зафіксовано в Ульянівській та Самарській областях. З усіма ознаками цієї недуги люди почали заповнювати лікарні 3–4 червня, а частина з них померла. Перед смертю вони вживали один напій - яблучний сидр.

Однак це не зупинило організаторів від проведення фестивалю "I love cider", який має відбутися у Москві. Масові та смертельні отруєння напоєм не вплинули на рішення, як повідомляють у новинних російських джерелах.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фестиваль сидру в москві, скріншот

У той же час влада рф після смертельних випадків проводить заходи щодо виявлення та припинення нелегального обігу алкогольної продукції.

"При випуску такої продукції недобросовісні підприємці закуповують нелегальний спирт, який використовується у вигляді сировини. Жодних перевірок якості такого спирту при цьому не проводиться. Це автоматично створює ризики використання при виробництві метилового спирту", - йдеться у повідомленні Росалкогольрегулювання.

Раніше ми писали про те, що Володимир путін почав свою таємну гру, відома таролог попередила: "Йому чим гірше – тим краще"