Подорожчання всіх товарів та послуг: ціни на електроенергію для бізнесу вдарить по кожному українцю

Електроенергія Фото: скрін youtube

На відкритому засіданні НКРЕКП 31 травня, скасувала дію граничних на ринку електроенергії з 30 червня. Ухвалена постанова передбачає зупинення відповідних положень ухваленої після початку повномасштабного вторгнення постанови №332 від 25 лютого 2022 року щодо визначення граничних цін на ринку електроенергії, зокрема максимального прайс-кепа у 2 тис. грн/МВт-год для годин мінімального навантаження та 4 тис. грн/МВт-год для годин максимального навантаження. Рішення вже прокоментував експерт зі сфери комунальних послуг, який критично ставиться до підвищень тарифів під час війни, Олег Попенко. На його думку, за цим неодмінно піде підвищення.

Приватбанк відмовляє клієнтам через прописку: байдуже на нові робочі місця

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

На жаль війна припинила діяльність багатьох компаній, та незважаючи на усі складнощі що переживає зараз бізнес, держава намагається підтримувати підприємців привабливими умовами кредитування. Так, в Україні підприємці можуть отримати кредит для розвитку бізнесу по програмі державної фінансової підтримки "5-7-9%". Завдяки цій програмі бізнес зможе розраховувати на компенсацію частини кредитного навантаження, а саме 5, 7 чи 9 відсотків. Розмір компенсації залежить від кількості робочих місць, які створять підприємці. Доступ до програми надає українцям і Приватбанк.
Але працівники одного з відділень в Івано-Франківську відмовили клієнтці в оформленні через її місце реєстрації.

"Можуть у мене посмоктати": Раміна заблокувала Maserati бухому жлобу, який ледь не з кулаками поліз на дівчину

Інцидент на дорозі з Раміною Есхакзай, скріншот: Yo

Популярна українська блогерка та ведуча мережевого шоу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай опинилася в дуже неприємній ситуації через повітряну тривогу та роботу евакуатора. Про це стало відомо завдяки публікації Раміни на своїх сторінках у соціальних мережах. Справа в тому, що авто Раміни під час повітряної тривоги працівники дорожніх служб ставили на евакуатор. Однак не все так просто, дівчина з'ясовувала особисті питання щодо свого транспортного засобу, як до неї підійшов п'яний чоловік і почав принижувати її брудною лайкою.

У Києві люди загинули просто на вулиці через зачинене укриття: "Поки стукали, якраз прилетіло"

Майже півтора року повномасштабного вторгнення, а люди гинуть посеред вулиці лише тому, що укриття виявилося зачиненим. Столичний мер більше опікується, як взяти на поруки Генадія Труханова, ніж безпекою киян. Так трапилося 1 червня у столиці під час чергової терористичної атаки росіян. Киянин Ярослав розповів, що його дружина загинула якраз у той момент, коли намагалися потрапити в укриття. Після оголошеної тривоги дружина разом із дитиною побігла до сховища, але воно було закрите. Люди стукали, благали відкрити укриття і саме в цей момент впали впали уламки, які забрали життя жінки.

"Київстар" анонсував нові тарифи але не всім сподобається

"Київстар", скріншот: Youtube

З початку року українські оператори кілька разів суттєво піднімали ціни на тарифи. Українці сприйняли зміни з обуренням. Тож Київстар вирішив трохи виправити ситуацію, адже абоненти масово почали тікати від оператора. Вже з 1 червня оператор скасував декілька тарифних пропозицій, зокрема: контрактний тариф LOVE UA., тарифи Ваш вибір, LOVE UA. На заміну вказаним тарифам Київстар створить нові.