Колишня чиновниця, ексзаступниця міністра інфраструктури України Олександра Клітіна, яку зі скандалом звільнили, знову нагадала про себе. Український боєць Олег Симороз звернув увагу на нещодавню публікацію Олександри, він упевнений, що жінка вирішила "хайпонути" на військовому, який залишився без ноги.

Олег Симороз сам зазнав поранення під час захисту України від жахливого зла, він знає, про що говорить. На цей раз військовий виявив той факт, що дуже мало людей у ​​суспільстві намагається "зупинити" подібні неповажні слова та висловлювання, які озвучила Олександра Клітіна.

Про це в мережі Twitter розповів український захисник із лав ЗСУ.

Публікація Олега Симороза, скріншот: Twitter

"Істота, яка через ліжко отримувала високі посади в Міністерстві інфраструктури, намагається виставити поранених ветеранів хворими еб*натами. Вгадайте скільки новин є про цю "жахливу подію"? Правильно - нуль.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Й*бнута просто хайпує на темі пораненого військового без ноги... У Сашки настільки зараз все погано в житті, що їй довелося лягати під 61-річного забудовника Аднана Ківана та відсвічувати у Kyiv Post, де він є власником. Вгадайте у якому виданні було найбільше джинси від Шуляк до 5655? Вгадали))", - написав Олег.

Заява Олександри Клітіної, скріншот: Facebook

У публікації Олександра розповіла історію про те, які поранені військові "неадекватні" та як їй незручно стояти в аптеці поряд із бійцем ЗСУ, який втратив ногу. Також Олександра вже закрила коментарі до цієї публікації та чистить усе, що їй не сподобалося.

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Коментарі до публікації, скріншот: Twitter

Також можна помітити у коментарях під публікацією Олега, що українці й справді стали забувати про те, чим жертвують їхні співвітчизники, заради того, щоб у всіх було право вільного говорити та спокійно жити.

Олег Симороз, скріншот: YouTube

Олег Симороз, скріншот: YouTube

Нагадаємо, військовослужбовці не мають права цього робити: що потрібно знати військовозобов'язаним під час візиту до ТЦК.

Раніше повідомлялося, українцям залишають повістки у дверях житла: чи мають вони силу.

Також, суд визнав мобілізацію незаконною після звернення українця: у чому суть рішення.