У Північній Кореї дворічного хлопчика разом із його батьками засуджено до довічного позбавлення волі.

Ця страшна інформація міститься у звіті Державного департаменту США, опублікованому на сайті Mirror.

Згідно з доповіддю, дворічна дитина проведе за ґратами всю свою незалежну від батьків життєву дорогу лише тому, що в їхньому домі було знайдено Біблію.

Зі звіту видно, що в Північній Кореї християн грубо переслідують, катують, вязнуть і вбивають. Звіт також включає кілька випадків вбивства місцевих жителів за їхню християнську віру. Наприклад, у 2011 році жінка та її онук були розстріляні через їхні релігійні переконання.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Деяких жертв катували позбавленням сну... через це одна з жінок просто покінчила життя самогубством, оскільки їй не дозволяли спати. Комусь не пощастило ще більше, коли людей просто підвішували зі зв'язаними за спиною руками, через що вони не мали змоги стояти і сидіти кілька днів.

Офіційно, згідно з Конституцією Північної Кореї, свобода віросповідання гарантується громадянам, і режим посилається на церкви, збудовані в Пхеньяні, як доказ цієї гарантії.

Послідовників шаманізму в Північній Кореї можуть покарати примусовою працею в таборі терміном від трьох років, а християн можуть бути страчені або відправлені до в'язниці терміном від 15 років до довічного ув'язнення.

Нагадаємо, 50-річний чоловік влаштував 24-годинний інтим і тепер йому загрожує ампутація.

Як повідомляв "Знай.uа", "нігточки" закінчилися бійкою: клієнтка вирішила кулаками висловити своє невдоволення манікюром.

Знай.uа писав, киянин під час сварки з дружиною схопився за сокиру - копи не встигли