У ніч на 26 травня Голова Макарівського суду Олексій Тандир на блок-посту збив насмерть 23-річного нацгвардійця Вадима Бондаренка. У залі суду Тандир запевнив, що був тверезий на момент аварії та їхав на дуже повільній швидкості.

Загиблий від рук судді Вадим Бондаренко. Фото кадр з Youtube

"Я їхав з невеликою швидкістю, я поясню, тому що були ще інші машини, я їхав у потоці. Там не такий потік, коли час-пік, але ще інші машини їхали. Я просто не пам'ятаю – до цих знаків чи після. Але я їхав у потоці машин, і там швидко їхати неможливо. Там пластикові загородження стоять, і їх швидко не проїдеш. Ну, 20 км ",– пояснив Тандир на засіданні.

Окрім того, очільник Макарівського суду заперечив звинувачення стосовно того, що в його автівці знайшли пляшку з-під алкоголю.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Власне, на них він відповів, що не знав про існування ніякого алкоголю в його машині:

"Я не знаю про цю пляшку. Я побачив це лише на фотографіях. Найімовірніше, вона в машині лежала ще до того, тому що я на фотографії бачив на пасажирському сидінні, на підлозі вона валялась. Я ж не їхав, повірте мені, я не міг їхати та вживати віскі. Це хтось або придумав, або просто вона під сидінням лежала, може це з якогось попереднього разу вона залишилася, я не знаю, я не бачив її" – сказав Тандир.

Олексій Тандир

Вища рада правосуддя дозволила взяти Тандира під арешт на два місяці – до 21 липня – без права внесення застави.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, випливли скандальні рішення судді, який п'яним збив нацгвардійця: намагався звинуватити вигаданого водія.

Також наш портал інформував, що вбивці 5-річного хлопчика дали всього 4 роки, а співучасників виправдали: рішення суду у справі Кирила Тлявова.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, суддя Тандир, який збив нацгвардійця, не хоче визнавати вину та розігрує комедію у суді