Молоді люди відкрили завісу над динамікою своїх відносин, заявивши, що вони ніколи не ревнують і насолоджуються інтимом утрьох.

Алана та Кевін були моногамною парою з північного Колорадо, яка хотіла оживити свої стосунки, перш ніж зустріла Меган у додатку для знайомств. У мозку в них щось одразу клацнуло, і дует швидко перетворився на тріо і зробив усе офіційно, коли Алана поринула в кролячу нору, досліджуючи свою сексуальність.

Після знайомства з Кевіном з 2017 Алана сказала: "Мені було цікаво і я хотіла дослідити свою сексуальність, тому я розповіла про це Кевіну, щоб дізнатися, чи захоче він зробити це зі мною. Спочатку ми просто шукали щось веселе, нічого занадто серйозного, але після розмови з Меган та знайомства з нею всі захотіли зробити це постійним”.

Кевін, Алана та Меган, фото із соцмереж

Тепер ця група разом уже два роки і все робить утрьох – від їжі до сну і навіть збираються разом купити хату. Вони навіть разом лягають у своє велике ліжко, тому всі вони отримують неабияку частку нічних обіймів.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Ми спимо в одному ліжку, ходимо на побачення і хочемо разом купити будинок - наші стосунки такі самі, як і будь-які інші" , - сказали вони.

Побачення — це також тристороння справа, включаючи перегляд фільмів, вечерю у ресторані та відвідування нових місць. А коли вони повертаються додому, всі їхні сексуальні бажання виконуються, як пояснила Алана: "Крім того, ми з Меганом обидві бісексуальні, тому ця динаміка відносин дозволяє нам повною мірою відчути обидві наші сексуальні уподобання".

Кевін, Алана та Меган, фото із соцмереж

Тріо стало вірусним у TikTok, набравши чотири мільйони передплатників після того, як вони дали фолловерам можливість поглянути на внутрішню роботу їхніх стосунків.

Алана, Кевін і Меган кажуть, що їхні стосунки нічим не відрізняються від загальноприйнятих, і ревнощі ніколи не стають проблемою.

"Чесно кажучи, для нас відносини втрьох нічим не відрізняються від традиційних моногамних відносин, - сказали вони. - Насправді ми взагалі не відчуваємо ревнощів у наших відносинах, ми просто все намагаємося приділяти однакову увагу кожному партнеру".

Вони вибирають веселіший підхід і розглядають додаткову людину, як доповнення до відносин, а не витрачання часу на ще одну людину.