"Ощадбанк" звернувся із важливою заявою до клієнтів, які користуються пластиковими картками. Що потрібно знати українцям, які обслуговуються в цьому банку, йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Ощадбанк" є одним із найбільших банків України та надає послуги мільйонам клієнтів. Зокрема, багато українців на карти "Ощадбанку" отримують пенсії, зарплати та субсидії. Так, у фінустанові зробили важливу заяву для всіх власників пластикових карток.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube

У банку заявили, що у зв'язку із ситуацією в країні не всі клієнти мають можливість прийти у відділення, тому прийнято рішення продовжити термін дії прострочених карток до 31 серпня цього року.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Ми розуміємо, що не кожен українець зараз має можливість обміняти картку, у якої закінчується термін дії, на нову. Прийнято рішення, що вирішить це питання. Ми автоматично продовжуємо до 31 серпня 2023 року термін дії платіжних карток, термін яких закінчується з лютого 2022 року", - повідомляє пресслужба банку.

Раніше портал Знай повідомляв, українка поділилася розчаруванням після візиту до Ощадбанку: "Категорично відмовили".

Також наш портал інформував, українка поскаржилася на хамське ставлення "Ощадбанку" до пенсіонерів: "Порушення прав людини".

Крім того, ми писали, українка розповіла про махінації "Ощадбанку" з конвертацією: валютні рахунки краще не оплачувати.