Американський чоловік вирішив перевірити "лайфхак", тому запросив на своє весілля 300 мільйонерів і незабаром поділився результатами того, що ж вони йому подарували - і чи взагалі щось подарували.

Джиммі фон Трон похвалився безкоштовними тако, морозивом, подарунковими картками та навіть побутовою технікою, отриманими від відомих особистостей та компаній, з якими він особисто не знайомий та не співпрацює.

У своєму відео в TikTok він пояснив, що не є автором цієї ідеї. Він запозичив її із соціальної мережі Twitter. І що він дуже сподівався, що секретарі мільйонерів надішлють мені весільний подарунок.

"Я використовував Google, щоб знайти найбагатших людей Далласа і запросив їх усіх.Я залишав записки з написом "Я б хотів зустрітися з вами знову, мені було так весело минулого разу", щоб навести їх на думка, що я їх справді знаю", - заявив він.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Після цього Джиммі похвалився тим, що телеведучий Ернест Т. Джонсон придбав для нього побутову техніку на 200 доларів, а актор Адам Сендлер надіслав фото з автографом. Пара також отримала листівку від 41 президента США Джорджа Буша.

Крім того, відомий ресторан подарував молодятам подарункову картку на 250 доларів. Джиммі та його наречена отримали ваучери на безкоштовне морозиво та тако від місцевої харчової компанії.

Нагадаємо, жінка відшукала у чоловіка 500 тисяч доларів при розлученні, які він ховав у криптовалюті: "Ми ніколи не..."

Як повідомляв "Знай.uа", чемпіонка світу з боксу роздягнеться перед футболістами АПЛ за однієї умови: "Я зайду в роздягальню..."

Знай.ua писав, була відомою українською телеведучою, а тепер риє могили в ЄС: що трапилося з Литвин-Комаровською