З Черкаської області, а точніше від самого голови місцевої обласної адміністрації Ігоря Табурца, прийшли дуже сумні новини. Поки самого Ігоря Івановича звинувачують у корупції, його син Дмитро (призовного віку) мешкає у французькій столиці.

У Парижі Дмитро Табурець займається так званою творчістю – знімається майже оголеним на камеру в нетрадиційних позах. Можливо, серед нас немає особливих поціновувачів сучасної "творчості" і ми поки що не розуміємо, як називається цей стиль.

Про це стало відомо завдяки новій публікації від Telegram-каналу "Батальйон Монако", де часто показують українцям, що насправді відбувається в житті ось таких "патріотів".

Дмитро Табурець, фото: Instagram

"Це син голови Черкаської ОДА. Живе в Парижі. Поки його батька звинувачують у корупції, Діма Табурець творить якусь х*йню, називаючи це "творчістю". Все що на фото/відео – це під час війни", - повідомляється. у публікації.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Дмитро Табурець, фото: Instagram

Пропонуємо нашим читачам самим звернути увагу на знімки Дмитра Табурца та пам'ятати той факт, що в країні триває війна за свободу та незалежність.

Дмитро Табурець, фото: Instagram

У той же час ми можемо спостерігати "зворотний бік медалі", коли діти високопосадовців витворяють таку "дичину" за кордоном, прості українці спостерігають за цим із болем у грудях.

Дмитро Табурець, фото: Instagram

Нагадаємо, "Банально нема чого слухати": зрадницю Ані Лорак з тріском виганяють з росії, концерт закінчено.

Раніше повідомлялося, полтавська подружка Іллі Киви замість підозр СБУ отримала право голосу в Єврораді: "Роками сприяла р*сні".

Також, українцям пропонують повторити подвиг захисників у "Битві за Херсон" або в "Харківській операції": геймерам сподобається.