В українських супермаркетах почали знижуватися ціни не лише на популярні овочі та фрукти, а й на м'ясні делікатеси, такі як бекон, буженина та ковбаски. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

М'ясна продукція завжди була не найдоступнішою для гаманців простих українців, втім, з початком повномасштабної війни цінники рушили нагору, зробивши цю продукцію справжнім делікатесом. Втім, ближче до кінця березня ціна на м'ясні смаколики почала знижуватися.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Буженина

Так, станом на 25 березня буженина торгової марки "Ятрань" у середньому коштує 445,28 гривні за кілограм. У лютому продукт продавався за 451,85 гривні за кіло, тобто цінник знизився більш ніж на 6 гривень. Буженина "Ятрань", запечена з чорносливом, впала в ціні з 479,74 до 466,23 гривні за кіло.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Ковбаски

Ковбаски торгової марки "Алан" мисливські напівкопчені подешевшали досить помітно - з 518,65 до 466,27 гривні за кілограм. Ціни на продукт коливаються у діапазоні від 359,90 до 522,47 гривні за кілограм.

Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін

Бекон

Бекон торгової марки "Ятрань" Козацький вже кілька місяців поспіль утримується на одній і тій самій середній ціновій позначці – 314,90 гривні за кіло.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у березні морква подорожчала ще на 50%: які цінники виставили супермаркети і де дешевше.

Також наш портал інформував, в Україні дешевшає сіль, але дорожчає цукор: у яких супермаркетах найвигідніші ціни.

Крім того, ми писали, весняне барбекю доведеться відкласти: в Україні подорожчала яловичина, які ціни у супермаркетах.