У Росії вчитель історії вирішив провести "профілактичну" бесіду учню, який балувався на уроці. Ось тільки педагогічні методи використати не став і вирішив познущатися з дитини. Про це йдеться на сторінці у twitter російського опозиційного політика та політв'язня Андрія Пивоварова.

Інцидент стався у школі №4 міста Копейська у Челябінській області Росії. Вчителю не сподобалося, як один із учнів поводився на уроці і попросив залишитися його в класі. На звукозаписі можна почути гучний ляпас, можна припустити, що це удар. Після цього учень почав плакати, а вчитель наказав стати навколішки.

Школа. Фото: скрін youtube

Школяр довго просив вибачення у вчителя, втім, той не реагував і продовжував свій монолог.

Судячи з усього, він усе знімав на камеру, адже погрожував показати хлопця, що плаче, його однокласникам. Потім педагог почав загрожувати, що справить на хлопця малу потребу.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Ти що так поводиться, сопля зелена? Я тебе об*ссу зараз, зрозумів? Прям тут зараз, хочеш?", - Каже вчитель.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що майбутня свекруха тримала дівчину в заручниках після побиття від сина: "Хайп робить, друга Шуригіна".

Також наш портал інформував, полтавська подружка Іллі Ківи замість підозр СБУ отримала право голосу в Єврораді: "Роками сприяла р*сні".

Крім того, наш портал писав, танцював на закордонних курортах під російську попсу: депутат-митник прогулював засідання понад рік.