Улюбленець всіх без сумніву українців Валерій Залужний тепло привітав свого старого друга, начальника Генерального штабу Збройних Сил генерал-лейтенанта Сергія Шаптала з днем народження.

Про це стало відомо з публікації Валерія Залужного на його сторінці у мережі Фейсбук.

"Мій Друг, Герой України, Начальник Генерального штабу Збройних Сил генерал-лейтенант Сергій Шаптала сьогодні відзначає 50-річчя. Ми дружимо майже все життя. Гідно пройшли наші військові шляхи, досягнувши їх вершин, і, головне, залишились людьми. Війна згуртувала нас, підкреслила сутність. Мужність, виваженість і людяність Сергія Олександровича проявилися з перших днів російського вторгнення у 2014-му році. Орден Богдана Хмельницького та «Золота зірка» Героя України це тільки доводять. Як і те, що старший син обрав шлях батька і є офіцером Збройних Сил України. Безсонні ночі, десятки годин напруженої роботи, тисячі документів - все для забезпечення боєздатності війська, все для прийдешньої Перемоги. Дякую за дружбу, за надійне плече і підтримку! За самовіддану службу своєму народові! Честь служити пліч-о-пліч у цей трагічний і величний час! Многії літа, мій Друже! Щастя вашій прекрасній родині! Хай повниться ваш славетний козацький рід! Хай квітне наша Україна!", – написав Валерій Залужний.

пост Валерія Залужного у Фейсбук

Дружній пост Головнокомандуючого розчулив українців і сотні людей приєдналися до теплих привітань Валерія Залужного. Від усіх підписників Залужного, Сергію Шапталу набажали міцного здоров'я та витримки задля нашої майбутньої перемоги.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

коментарі під постом Валерія Залужного

Як повідомляв Знай раніше, українцям показали принципову прірву між скандальним чиновником Андрієм Коболєвим та Головнокомандувачем Валерієм Залужним.