Батько Кайли Механ помер у 55 років від хвороби серця, і дівчина турбувалася, що якщо вона не виробить здорові звички, то зіткнеться з проблемами зі здоров'ям або навіть помре молодий.

Після багатьох років дієт Кайла Механ була розчарована. Вона мала надмірну вагу, і навіть виконання повсякденних завдань часом було для неї важким. Хоча в неї не було жодних проблем зі здоров'ям, вона уникала відвідування лікаря та побоювалася, що у неї може розвинутися діабет 2-го типу.

"Я щосили намагався вести здоровий спосіб життя, і я боролася з повсякденною діяльністю. Мені потрібно було схуднути, і мені потрібно було щось, що буде стійким протягом тривалого часу" , - ділиться 33-річна бухгалтер з Оклі, Каліфорнія .

Її батько помер, коли йому було 55 років, від хвороби серця, і вона турбувалася, що через зайву вагу вона матиме проблеми зі здоров'ям.

Фото: Кайла Механ, Today

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Я знаю, що при серцевих захворюваннях ожиріння безперечно є фактором ризику. Я не хотіла, і досі не хочу йти з життя в ранньому віці. Тому я знала, що моє здоров'я дуже важливо взяти під контроль" , - каже Кайла.

Друзі та родичі підказали їй спробувати WW (Weight Watchers).

Вона оцінила, як легко стежити за WW. Жодна їжа не була заборонена, і їй подобався менш суворий спосіб харчування.

Фото: Кайла Механ, Today

"Ніхто не казав мені, що я нічого не можу їсти. Вони сказали, що все було за планом, і мені це сподобалося. Це не було екстремальною зміною свідомості. Це був повільний зрушення свідомості з часом, і це допомагає мені досягти успіху" , - Згадує дівчина.

Коли Механ розпочинала свій шлях до стрункості у 2018 році, вона важила 321 фунт (близько 146 кг). Вона поставила собі за мету схуднути на 150 фунтів (68 кг).

"Коли я тільки починала WW, я гадки не мала, скільки я важила, і коли я побачила цифру на вагах, я подумала: «Боже мій, як я колись дістануся до здорової ваги». Я навіть не знала, як скинути 100 фунтів, не кажучи вже про 150 фунтів" , - додає вона.

Кайла почала з того, що стала їсти більше пісного білка і додала у свій раціон багато фруктів та овочів.

Фото: Кайла Механ, Today

"Тепер я люблю фрукти та овочі, що для мене дуже нове. Я люблю яйця, курку та фарш з індички, і я все ще можу їсти бекон і ковбасу. Побачивши інших людей, які сильно схудли, побачивши, що вони можуть це зробити, я подумала: "Якщо вони можуть це зробити, то і я зможу" , - сказала вона.

Коли вона тільки-но починала, то не тренувалася. Вона почала більше рухатись, спочатку ходила пішки по 10 хвилин, а потім додала уроки кікбоксингу. Механ ділиться порадами з іншими людьми, які сподіваються на здорові зміни.

Фото: Кайла Механ, Today

Нагадаємо, якщо втомилися від щоденного миття: як зробити волосся менш жирним - помилки і поради .

Раніше ми повідомляли, як знизити тиск без таблеток: лише три прості правила.