Безпрецедентний випадок нездорового гуманізму могли спостерігати днями українці. Дуже чутливий Висший антикорупційний суд звільнив від кримінальної (!!!) відповідальності народного депутата Володимира Гевко, з партії "Слуга Народу".

Йому варто було лише розкаятися і сприяти прокуратурі у встановленні всіх обставин - за цими словами ховається звільнення народного депутата Гевка від кримінальної відповідальності.

1 лютого колегія Висшого антикорупційного суду задовільнили клопотання Гевка та звільнила дуже совістного нардепа від кримінальної відповідальності за скоєння правопорушення, яке передбачене ч. 1 ст. 366-2 КК України.

У свою чергу прокурор підтвердив, що існують обставини сприяння у розкритті кримінального правопорушення і дії закону, які передбачають можливість такого звільнення.

Тепер кожен підозрюваний у корупції може розікрасти мільйони, розкаятися, та зібратися й піти додому? Якщо дозволено одному нардепу уникнути відповідальності за недекларування майна, чому не можна іншим уникати такої ж відповідальності. А дуже чутливі українські судді звісно їм у цьому допоможуть.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Як повідомляв Знай раніше, організатор п'яних вечірок, де ґвалтували та знущалися над дівчатами, щасливий, що став популярним.