У пропагандистських пабліках розповсюджують відео, на якому декілька хлопців знущаються з однолітка з Донецька, якому ампутували обидві ноги.

Хлопці підходять з камерою до дитини, у якої замість ніг дві залізні культі та починають булити його. Вони пхають ногами у протези, та насміхаються.

Булінг школяра. Фото: кадр з відео

О, це наш шоколадний заєць. В тебе справжні ноги? Ти що втратив на війні у В'єтнамі? Може ти наступив на розтяжку і тобі відірвало обидві ноги? Може ти пасся на галявині, і не помітив, як замість травки почав гризти гранату? — знущаються підлітки.

Хлопець намагається спокійно реагувати на випади однолітків, сидить з телефоном, стиснувшись та приготувавшись до чергової порції знущань. Він віджартовується, намагається підіграти нелюдам, погоджується про все, що говорять підлітки, проте зрозуміло, що йому непереливки.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Булінг школяра. Фото: кадр з відео

Про співчуття серед російських підлітків говорити не приходиться, пропаганда працює від самого народження "створюючи" бездушних безпринципових створінь, біомасу, яку можна спокійно закинути "помирати за путіна" у будь-який куточок світу.

Нагадаємо, ми писали, що російські зеки усвідомили всі "чудеса" війни, і тепер мріють повернутися у затишну тюремну камеру.

Як повідомляв "Знай.ua" кадировці зґвалтували російську журналістку у Мелітополі: ще й побили оператора, то ж у телевізорі не покажуть.

Також "Знай.ua" інформував, путін міг би отримати перевагу: Захід зрозумів, чому треба пришвидшити допомогу.