Нічне світило так чи інакше впливає на наше життя, та самопочуття. Знаючи важливі фази Місяця, які проходить можна спланувати своє життя з найбільшою користю для себе, а також скористатися знаннями, щоб посилити свої бажання за допомогою ритуалів.

Лютий розпочнеться зі зростаючої фази. Період з 1 по 4 лютого та з 21-28 лютого — йде на зростання. 5 лютого о 20:28 Місяць набуде Повні. відповідно від 6 до 19 лютого будуть дня спадаючої фази Місяця. Про ритуали на деякі фази Місяця розповіла астрологиня та авторка книги Well Being Даніель Копперман.

Молодий місяць, фото: hnicstyle.ru

1 лютого сприятливий для енергійних та швидких справ. Вони не потребуватимуть великої кількості уваги та концентрації. На думку експертки, коли місяць росте, наближаючись до повноцінного круглого стану, він несе енергію достатку, що означає ідеальний час, аби проявити себе і почати виконувати бажане і задумане.

Ритуали, перераховані нижче допоможуть відчути себе більш заземлено, відфільтрувати різні речі у своєму житті, знайти ясність, прийняття і натхнення для змін і трансформації. Їх можна проводити декілька разів на місяць, або лише на повню, коли Місяць має потужніший вплив на простір у якому ми знаходимось.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Показати ще

Для того, аби відчути свої потреби слід усамітнитись, медитувати або просто побути у стані тиші.

Пишіть свої думки. Для того, аби зрозуміти свої бажання та систематизувати їх слід взяти щоденник та почати записувати свої думки. Нехай це будуть відчуття, плани, просто речі, які приходять в голову. Спробуйте скласти простий план зі списком дій до будь-якої зі сфер вашого життя, де ви хочете чогось досягти.

Спробуйте очистити свій простір — влаштуйте прибирання кімнати чи оселі. Можливо, ви хочете розібрати старий одяг і продати або подарувати його. Може, ви хочете щось змінити у себе вдома. Насолоджуйтеся цим часом, звільняючи місце для нових речей, які з'являться у вашому житті.

Поділіть свій день, та визначте час на активність та час на відпочинок. Танцюйте, бігайте, плавайте, гуляйте, займайтеся спортом — робіть що-небудь, щоб витратити трохи енергії і відпочити від надмірних роздумів.

Не перевантажуйте себе великою кількістю планів. Робіть все невеличкими кроками, та радійте досягненням. Ритуали, пов'язані з нічним світилом — це час для роботи з внутрішнім світом, аналіз та робота з собою, своїми бажаннями.

Нагадаємо, ми писали, що гороскоп на лютий-2023 для всіх знаків Зодіаку: таємне кохання Тельців, труднощі Раків та небезпечне 23 число для Козерогів.

Як повідомляв "Знай.ua" 4 найуспішніші знаки Зодіаку, фортуна з народження в кишені.

Також "Знай.ua" інформував, що у 2023 році будуть доленосні дні, які змінять все життя для кожного знаку зодіаку.