Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своїй в економічному плані агресивній політиці щодо роздачі банківських карток "бюджетникам", продовжує дивувати. Тепер уже слово "дивувати" вживається у негативній конотації.

Справа в тому, що деякі громадяни не можуть знайти нормального способу оплатити комунальні послуги, і все через те, що програма не відображає їх місце проживання. На цей раз відгук написав клієнт на ім'я Юрій із Вінницької області.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube

[quote author=""]"Сьогодні намагався, як завжди, сплатити комунальні послуги через Ощад.24 Але це неможливо зробити, бо в розділі залишилися лише чотири області. Вінницька чомусь зникла! Чому банк у такі скрутні часи звужує список послуг? Тепер доведеться переводити пенсійні виплати в Приватбанк", - пише незадоволений клієнт і не знає, що його може очікувати в "Приваті".

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Варто також розповісти, що нещодавно клієнтка "ПриватБанку" розповіла, що їй прийшов переказ на картку та гроші були успішно зараховані, але раптово вся сума "випарувалася". На жаль, вона така не одна, необхідно уважно стежити за власними коштами.

Нагадаємо, "Ви в окупації? А нам начхати!": клієнтів "Ощадбанку" залишили віч-на-віч із жахіттями безгрошового життя.

Раніше повідомлялося, ноги в руки та на касу: в Україні субсидії стануть "живими", що зміниться з 1 лютого.

Також, зарахувалися на карту і відразу "випарувалися": клієнтка ПриватБанку залишилася без грошей після дивного збою.