Карма існує і наздожене всіх, хто підтримує кровопролитну війну путіна з європейських країн. Росіянка розплакалася на камеру, коли скаржилася на цькування з боку німців та українців.

Йдеться про росіянку на ім'я Альона Дірксен, яка вже досить довго мешкає в Німеччині, але при цьому підтримує дії Росії. Вона записала власне звернення, і потім опублікувала їх у соціальних мережах.

Росіянка, фото: скріншот із відео

Ще кілька місяців тому жінка радісно записувала stories, де благала російського диктатора путіна розпочати ракетні атаки і бомбардування ще німецьких міст, зокрема Дрезден.

Звичайно ж, це не залишилося не поміченим, і проти неї почалося цькування, з яким, мабуть, вона вже не справляється. Вона почала плакати через кримінальну справу, яку відкрили проти неї в Німеччині, і просить допомоги МЗС РФ.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Показати ще

Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube

"У серпні я дозволила собі розповісти невеликій місцевій газеті про всі погрози та нападки, які одержую я та мій ресторан з боку проукраїнських активістів. Вони стали мені ще інтенсивніше загрожувати та розповсюджувати фейки в соцмережах. А правоохоронці вирішили замість того, щоб займатися цими погрозами" ., які надходять мені та моєму ресторану, порушити кримінальну справу проти мене і влаштувати показовий процес із покаранням, що відбувається з тими, хто не висловлюється погано на адресу РФ", - заявила вся у сльозах росіянка.

Отак буває з тими, хто підтримує терористів. Самі не хочуть чути правду, і роблять винних усіх довкола. Типові росіяни, які чомусь втекли від життя на батьківщині, і шукають кращих умов у всьому світі. А потім плачуть про русофобію.

Нагадаємо, що путінський блогер-мільйонік Литвин поїхав на європейський курорт і почав істерити про русофобію

Раніше повідомлялося, що росіянка скиглить, що не може потрапити до Німеччини побачити маму: візовий бан уже розпочався .

Також, росіяни знайшли спосіб подорожувати Європою без докору совісті, отримали найбажаніший у світі паспорт у кілька "кліків"