Мішки під очима є частою проблемою багатьох, а з'являються вони в основному через втому і старіння шкіри. З віком м'язи втрачають вроджену пружність, і, як правило, відбувається нависання шкіри під очима через мішковидні утворення або складки.

Жінкам та чоловікам доступно безліч косметологічних засобів для вирішення цієї проблеми, а ще можна зробити чудотворні маски для шкіри під очима в домашніх умовах.

Мішки під очима і патчі, фото thevoicemag

Маска з петрушки

З дрібно нарізаного листя взяти 1 ст. і змішати з 2 ч.л. завареного зеленого чи чорного чаю. Отриману суміш залиште на 20 хвилин під очима, а потім зніміть марлею, змоченою у холодному чаї.

петрушка, фото Pxhere

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Картопляна маска

Натріть картоплю на тертці, візьміть 2 ст. і змішайте із 2 ч.л. борошна та 2 ч.л. коров'ячого молока, нанесіть на марлю, а потім покладіть під очі на 10-15 хвилин. Змиваючи маску ватним диском, змоченим водою, нанесіть на шкіру крем, до складу якого входять вітаміни А та Е.

Картопля. Фото: скриншот Youtube

Настій із шавлії

Одну ч. л. ложку трави залийте половиною склянки окропом, потім тримайте під кришкою 10-15 хвилин. Отриманий відвар розділіть навпіл, одну частину охолодіть, іншу нагрійте. Прикладайте ватяні тампони, змочені в холодному, а потім гарячому настої на 10 хвилин відповідно. Застосовувати цю маску можна через день, не забуваючи після неї зволожити шкіру навколо повік кремом.

Нагадаємо, згниють так швидко, що не встигнете схаменутися: як не потрібно зберігати мандарини

Раніше ми писали про те, що буде як новенький: як відбілити тюль засобами, що є під рукою - покрокова інструкція