В українців ще залишилася надія на те, що комусь із екстрасенсів вдасться вгадати результат цієї війни. Деякі прогнози справді справджуються, і досить часто.

Цього разу на різні теми вирішила відповісти таролог Людмила Хомутовська під час ефіру на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

Грудень говорить нам не лише про те, що настала зима, а й про сезон новорічних свят. Цього разу це може повністю вкритися мороком через російські атаки. Жінка відповіла, на що сподіватися та чого чекати.

Тарологиня, фото: скріншот із відео

"Я думаю, що будуть. Вони будуть і перед самим Новим роком, і десь у районі Старого Різдва теж вони будуть", - розповідає таролог.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Молдова і Грузія теж свого часу атакували російську агресію, і деяку територію було окуповано. Це відбувається вже десятки років, але там, мабуть, люди вирішили залишити все як є, оскільки були не в змозі подолати Росію.

Україна ж показала, що жодної «другої армії у світі» там немає, і що можна боротися за свою свободу, хоч і за величезну ціну. Таролог подивилася, чи ми застанемо звільнення всіх окупованих Росією земель.

Людмила Хомутовська, фото Знай.ua

"Ну Молдова, я думаю, що наступного року її звільнять. Грузію, питання почнуть рухати. Там ще немає термінів. Нам кажуть, що 2023 рік грузинам для того, щоб закрутити. Якщо все складеться, то Грузію у 2023 році теж звільнять" – розповідає Людмила Хомутовська.

Все частіше також говорять, що від народу багато що приховують, про що можна буде розповісти тільки після закінчення війни. Карти показали, що це не шокує українців, а в принципі весь світ. Це все на рівні того, що весь час велися якісь домовленості. Можливо, навіть спливе інформація про те, що Україну намагалися здати Росії, бо не мали наміру боротися.

Нагадаємо, як автомобіль може врятувати вас у блекаут: вистачить і для ноутбука, і для побутової техніки

Раніше повідомлялося, що ходитимемо на відро: у Київраді готують українців до нових реалій у разі блекауту

Також, скільки потрібно буде страхового стажу пенсіонерам вже у 2023 році: лайфхаки, які допоможуть піти раніше