Ціни на яйця зросли на 72% і це ще не кінець: коли чекати позначки 100 грн за десяток

Незважаючи на серпневу інфляцію в річному вираженні майже 24%, яка відобразилася у вартості багатьох товарів та послуг, ціна десятка курячих яєць за цей період навіть зменшилася. Для порівняння у серпні порівняно з січнем 2022 року середня вартість десяти курячих яєць знизилася на 20% - до 28,5 гривень. Протягом вересня цього року ситуація різко змінилася.

У вересні середня вартість десятка курячих яєць раптово зросла порівняно із серпневим показником одразу на 72% – до 49 гривень. А з початку жовтня вартість продовжує зростати.

Яйця. Фото: скриншот з відео

Потап побував у гостях у воїнів ЗСУ та захопився їх мужністю: "Наші козаки"

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Відомий український репер, продюсер та чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко побував у гостях у воїнів ЗСУ. І виступив перед ними, щоб підняти бойовий дух. Артист зізнався, що дуже захоплений тим, що воїни зараз роблять для країни і додав, що співати їм було великою честю.

Потап. Фото: скрін youtube

Пропагандисти скиглить через супутника, який допомагає ЗСУ: їм крити нічим

Пропагандистка Скабеєва розпитала військового, коли зміниться ситуація, через що Україна стала виходити краще розбивати рашистських загарбників. Пропагандист у формі знову заспівав, що вони воюють не з українськими військами, а з військом НАТО.

"У них великий ресурс, який нині перевершує наш ресурс. Найбільший ресурс - це розвіддані. Вони буквально в режимі онлайн із супутника стежать за нашими переміщеннями, за нашими фортифікаційними спорудами", - розповів рашист.

Пропагандисти. Фото: скриншот з відео

Олег Скрипка із групи ВВ "обнадійлив" вразливих українців: "Спокою ніколи не буде, друзі"

Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка знову попередив українців про вплив накручених новин на вразливих українців, які забувають про перемоги бійців із ЗСУ

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

Таємницю Валерія Залужного та Дмитра "Ореста" Козацького з "Азовсталі" розкрили: "Не могли оминути"

Як ви вважаєте, що об'єднує актрису Ірму Вітовську, Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та легендларного захисника "Азовсталі" Дмитра "Ореста" Козацького? Не знаєте? А друг Сергія Притули Олександр Педан уже розповів про це всім українцям.

Одним із навчальних закладів, куди відвідала знімальна група проекту, став Національний університет "Острозька академія" у Рівненській області. Це альма-матер Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Також тут навчається боєць полку "Азов" Дмитро Козацький з позивним "Орестом", чия фотографія з "Азовсталі" "Світло переможе" стала відомою на весь світ. Цього року студенткою Острозької академії стала ще й Заслужена артистка України Ірма Вітовська.

Валерій Залужний на весіллі. Фото: facebook.Тамара Горіха Зерня