Тараса Цимбалюка з "Кріпосної" запідозрили у вживанні чарівних "пігулок" для ідеальної фігури: "Норм так підріс"

Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот з відео

Тарас Цимбалюк любить демонструвати своє тіло і йому справді є чим похвалитися, адже він регулярно відвідує спортзал та піклується про фізичне здоров'я. На цей раз артист показав фото, зроблене під час чергового тренування. Деякі підписники запідозрили, що Цимбалюк сидить на стероїдах чи інших речовинах.

Як легко економити на електриці: проста порада українцям для зменшення сум за комуналку

Квитанція за комуналку, скріншот з відео

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Щомісяця більшу частину зарплати українці витрачають на оплату комуналки. З приходом холодів суми у квитанціях лише збільшуються. Адже світловий день зменшується та зростає період користування електричними приладами. Також українцям обіцяють сувору зиму, тому багато хто вже закупився обігрівачами, які теж потягнуть кількадесят чи навіть сотень кіловат. То як же заощадити на електроенергії і чи можливо це?

Мобілізовані з рф "самознищуються" горілкою дорогою в Україну, а матері мріють збагрити синів-наркоманів

Мобілізовані окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Часткова" мобілізація, оголошена путіним, торкнулася не лише "кваліфікованих" солдатів, а й простих людей, які грішать пристрастю до спиртного і навіть гірше - наркотиків. На війну в Україну відправляють зовсім непридатних чоловіків із залежностями, які падають непритомними, ще не доїжджаючи до фронту. У мережі масово розповсюджують відео з п'яними мобілізованими, які впиваються дешевою горілкою в автобусах дорогою в Україну.

Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як наживаються на ЗСУ, у небезпеці кожен: "Ви влетите на три-п'ять тисяч гривень"

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з відео

Кожен свідомий українець вважає своїм обов'язком допомагати ЗСУ наближати якнайшвидшу перемогу нашої країни над російською пухлиною на мапі світу. Однак на цьому похвальному прагненні можуть нажитися і аферисти, яким совість дозволяє дурити навіть у такому питанні. Попереду – складна зима, тож українці активно готуються до будь-якого розвитку подій. Головне – продумують, як утеплитись. На жаль, є люди, які наживаються і в таких складних ситуаціях. Ще й ЗСУ у свою аферу приплітають!

На Новий рік без "Олів'є": ціни на курячі яйця злетіли до небес, тепер тільки буряки з часником

Яйце. Фото: скрін youtube

З кожним походом у магазин біля будинку або ж у великий супермаркет українці бачать дедалі нові ціни: якісь продукти дорожчають, якісь падають у ціні. Але багато в чому поки що зберігається тенденція саме до зростання вартості. У цьому ж кошику виявились і такі необхідні на кухні курячі яйця. За місяць ціни на яйця в Україні зросли більш ніж на 10 гривень, перетнувши позначку 40 гривень за десяток.