Оля Цибульська теж задумалася про Щекавицю, показавши свою вагітність: "Їла, як кінь"

Оля Цибульська, фото: Instagram

Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська виставила кілька Instagram Stories, у яких поспілкувалася з аудиторією та згадала за Щекавицю – гору у Києві. Зараз ця локація надзвичайно популярна і не лише серед простих громадян... річ у тому, що в інтернеті поширилася інформація, нібито на випадок ядерного удару там зберуться любителі екстріму та влаштують масові зносини. У зв'язку з цим Оля Цибульська і поцікавилася, хто піде... хто хоче, але не наважиться, а хто не вірить у ядерний удар.

Олаф Шольц підтримав США у питанні ядерної атаки на Україну, і попросив путіна почати думати головою: "Здійснює помилки за помилками"

Олаф Шольц. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Канцлер Німеччини Олаф Шольц також не залишився осторонь теми ядерного удару з боку путіна, і закликав його не робити чергової помилки. Також канцлер країни зазначив, що підтримує позицію Сполучених Штатів Америки у цьому питанні. Для нього початок часткової мобілізації означає акт відчаю і вкрай панічною реакцією на невдачі своїх військ в Україні. Диктатор путін і подумати не міг ще півроку тому, що українські захисники зможуть поламати його плани раз і назавжди.

Світло доведеться економити: здорожчання електроенергії на 84% не залишить вибору, яким буде тариф для населення

Електроенергія, фото: 112ua.tv

Тариф на передачу електроенергії в Україні зміниться вже з наступного року і то суттєво. Попередньо відомо, що ця послуга подорожчає на 84%. Відповідний проєкт зараз обговорюють на сайті НЕК Укренерго. Крім того, мова йде про здорожчання тарифу на диспетчерське (оперативно-технологічне) управління, яке буде ще більш відчутним. Зокрема, у цьому документі, пропонують встановити тариф на передачу електроенергії на рівні 636,17 грн/МВт-год.

"Програли": Тіна Кароль розкрила моторошну правду, яку підтвердив Зеленський

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/

Тіна Кароль поділилася потужним фрагментом із вечірнього звернення Володимира Зеленського. Він опублікував під кінець дня середи, 28 вересня 2022 року. Співачка довго не почала чекати, додавши від себе кілька слів. Володимир Зеленський наприкінці звернення знову заговорив російською, для росіян. Риторика змінилася. Якщо на початку війни наш президент кілька разів повторював, що все можна зупинити. Їм треба виходити на вулиці, виборювати припинення військових дій. То зараз глава держави намагається росіянам "допомогти"... щоби згодом на них не потрібно було витрачати пакети.

Лукашенко слідом за путіним може почати мобілізацію: але у черговий раз задурять мозок

Лукашенко та путін, фото: скріншот з відео

Білорусь найближчим часом може чекати така ж мобілізація, як і в "братській" для них росії. Олександр Лукашенко не має наміру відставати від свого колеги за рівнем абсурдності. Дані західних розвідок свідчать, що найімовірніше самопроголошений диктатор зважиться на чергове збожеволіле рішення, як це зробив більше тижня тому Кремль. У державних засобах масової інформації вже навіть почали готувати народ до цих процесів, оскільки здебільшого народ ставиться до цієї ідеї вкрай негативно.