Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв вирішив знову подивитися, на що варто очікувати від цієї війни найближчим часом. Зокрема, мова йшла про жовтень місяць.

Свій новий ролик він опублікував на сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої він є. Регулярно із своїми шанувальниками він ділиться новими прогнозами.

Оскільки на порядку денному ходить тема ядерного удару Росії по Україні, то обговорили це питання. Що ж чекає на Україну, чи справді путін не блефує, і чи знають щось американці.

"Перша карта, яка випадає на всю цю ситуацію. Перша карта - трійка мечів в першу чергу говорить про емоційний стан наших людей, що всі знаходяться в поганому стані через все це, але ця карта підтверджує, що всі ракети нібито поки що поки що" залякування. Далі, ця карта каже, що знову перестануть залякувати" - зазначає Макс Гордєєв. Тобто перші карти показали, що зовсім скоро ці розмови припиняться, і нічого страшного не станеться.

Далі екстрасенс подивився розклад на майбутнє, чи можливий такий розклад взагалі у світі, і після цього кожен зміг вільно видихнути.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

"Українці мої дорогі, довірливі, забудьте про це нафіг. Війна може забрати, дійсно. Багато хто з вас не доживе до ядерної війни, і ймовірність ядерного вибуху зараз на нулі" - продовжує екстрасенс.

При цьому чоловік вважає, що нами маніпулюють, тому що ми народ дуже довірливий і терплячий. Тобто підстав для занепокоєння точно немає, і ми обов'язково виграємо цю війну.

Нагадаємо, що загальна мобілізація в Україні: які види повісток існують і чи означають вони негайне відправлення на фронт

Раніше повідомлялося, що українців попередили про небезпечне погодне явище: прогноз на 28 вересня в Україні обіцяє бути надзвичайно осіннім

Також, водіям розкрили ще один прийом від правоохоронців: чому покарання за найпопулярніше "порушення" незаконне