Як чоловіки можуть виїхати за кордон: у Держприкордонслужби назвали правила

У Державній прикордонній службі України уточнили правила перетину кордону чоловіками-водіями та волонтерами. Це входить до повноважень службових осіб Держприкордонслужби за наявності відповідних рішень про виїзд за межі України, виконання правил перетину державного кордону України та за наявності інформації про особу у відповідній інформаційній системі, адміністратором якої є Укртрансбезпека "Шлях".

Виїзд закордон, скріншот з відео

Які продукти слід викреслити зі списку покупок: ціни на ці товари зростуть найбільше

Українців у найближчі місяці чекає нова хвиля подорожчання низки популярних продуктів. Наприклад, на полицях магазинів знову суттєво підскочить вартість курячих яєць. Крім того, споживачам слід готуватися до зростання цін борщового набору та молочних продуктів. Таку заяву зробив директор Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Ціни на продукти, скріншот з відео

Що буде з пенсіями після війни: українцям пояснили, на що розраховувати

Після війни в Україні заплановано проведення пенсійної реформи. Зокрема буде запроваджено накопичувальну систему пенсійного страхування. Накопичувальна система пенсійного страхування своєю чергою передбачає обов'язкові щомісячні відрахування із зарплат працівників. Про це пояснюється на фейсбук-сторінці "Пенсійного кур'єра".

Пенсійні послуги, скріншот з відео

Даша Кацуріна заборонила дітям слухати пісні Дорофєєвої: "Кохання з Дантесом немає"

Вже кілька місяців мільйони українців спостерігають за розвитком ситуації з Надією Дорофєєвою, Володимиром Дантесом, Михайлом та Дашею Кацуріними, які несподівано для всіх мимоволі "змінилися" партнерами. Спочатку співачка заявила про стосунки з київським ресторатором, а потім і Даша з Вовою вирішили підігріти до себе інтерес, іноді замовляючи про дуже інтимні речі.

Дантес. Фото: скрін youtube

Зростання пенсії з 1 жовтня: у Мінсоцполітики пояснили, кому варто розраховувати

Заступниця Мінсоцполітики Дарина Марчак розповіла про те, як будуть змінюватися пенсії та інші виплати з першого жовтня. В ефірі Національного Телемарафону перша заступниця Дарина Марчак розповіла про виплати та те, на що вплине підвищення мінімальної зарплати до 6700 грн, відео з включенням розмістили на сторінці у Facebook Мінсоцполітики.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Лукашенко докладеться до російської могилізації: вже дав добро

Після оголошеної мобілізації у Росії, у Білорусі почали приймати як втікачів від мобілізації, а й самих мобілізованих. У країні вусатого диктатора наводиться комплекс заходів щодо перевірки залізничної інфраструктури Білорусі та розробляються графіки руху військових ешелонів по БелЖД. Про це йдеться у ТГ-каналі.

Олександр Лукашенко