Якими будуть зарплати українців у 2024 році: експерти дали прогноз зростання мінімалки

В Україні з 1 жовтня відбудеться збільшення розміру мінімальної заробітної плати. То ж частина українців може сподіватися на перерахунок зарплат. Водночас не слід розраховувати на суттєве підвищення рівня оплати праці цієї осені. Згідно з рішенням Кабміну, розмір мінімальної зарплати з 1 жовтня зросте на 200 грн і після підвищення становитиме 6700 грн.

Зарплати в Україні, скріншот з відео

Смачна домашня настоянка з калини на спирті: найшвидший рецепт корисного напою

Настоянку з калини можна приготувати за дуже простим рецептом, не докладаючи особливих зусиль. А потім лише насолоджуватися її особливим смаком. А те, наскільки просто можна приготувати настоянку з калини на спирті, здивує навіть найзатятіших виноробів.

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Калина, скріншот з відео

Кадирівці ґвалтують мобілізованих з "ДНР": дружини звернулися до клоуна-Пушиліна

Часом здається, що росіянам нас уже нічим не здивувати, проте вони чудово справляються з цим завданням. Наразі скаржаться на зґвалтування кадировцями. У мережі з'явився документ, у якому родичі мобілізованих громадян так званої "ДНР" звертаються до Дениса Пушиліна.

Денис Пушилін, фото: скріншот з відео

Олена Зеленська довірила важливу справу Андрію Бєднякову з "Орел і Решка": "Велика честь..."

Андрія Бєднякова запросили на велику презентацію фонду першої леді Олени Зеленської, який заснований для відновлення країни та українців після війни, у фізичному та ментальному плані. Захід відбувся в Нью-Йорку і там були присутні й інші зірки. Наприклад, Тіна Кароль та Юлія Саніна з гурту The Hardkiss.

Олена Зеленська, фото: Instagram

Українців попередили про небезпечне погодне явище: прогноз на 28 вересня в Україні обіцяє бути надзвичайно осіннім

Синоптикиня Наталка Діденко зауважує, що якраз прийшов час туманів, тому потрібно враховувати це при плануванні поїздок, зокрема. Про це йдеться у новому пості на особистій сторінці синоптикині у соцмережі Фейсбук. Вона також дала прогноз погоди на 28 вересня для всіх областей України.

Прогноз погоди, туман, facebook.com/tala.didenko

Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився в сім'ю відразу"

Історія про те, як Вова Дентес, Надя Дорофєєва, Михайло і Даша Кацуріни помінялися парнерами всіх дуже шокувала. Для кожного з них цей етап був болючим, і розлучена одинока мати, що залишилася з двома дітьми під час війни, вирішила розповісти, як сама особисто пережила таку трагедію.

Дантес та Даша Кацуріна. Фото: скрін youtube