Андрій Данилко "загубився" з мамою Вєрки Сердючки, але його швидко знайшли: "Наср*но, обережно"

Андрій Данилко, фото: Instagram

Український шоумен та співак Андрій Данилко вже багато років перебуває на телебаченні, демонструючи справжню особу, не перебуваючи під сценічним образом Вєрки Сердючки. Хоча виступи все ж таки продовжуються, тим більше зараз – у благодійному ключі, з метою допомогти постраждалим через війну громадянам та українським військовослужбовцям. Зараз він постав з Інною Білоконь у червоній телефонній будці.

Названо дату, коли розпочнеться опалювальний сезон в Україні: грітимуться взимку не всі

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Опалювальний сезон, скріншот: Youtube

Попри війну, опалювальний сезон в Україні збираються розпочати вчасно. Водночас українцям вже не вперше пояснюють, що опалювальний сезон 2022-2023 років буде найскладнішим за останні 30 років. У Департаменті комунальних послуг повідомили, що опалення буде включено, коли середньодобова температура три дні поспіль становитиме не вище +8°. Водночас навесні опалення відключать, коли середньодобова температура за три дні перевищить це значення.

Перший мобік з путінської мобілізації вже у полоні ЗСУ: з військомату прямо на фронт

Російські окупанти, скріншот: YouTube

Путінська брехня знову сплила – божевільний диктатор обіцяв мобілізованим принаймні підготовку, але факти свідчать про інше. Мобілізованих відправляють ставати м'ясом без жодної підготовки – просто з військоматів відразу помирати. Військові ЗСУ взяли у полон свіжомобілізованого москвича. Ще 21 вересня його призвала злочинна влада, а вже 27 він потрапив у полон у районі Куп'янська. Це знову свідчить про те, що путіну начхати на життя свого народу – бажання диктатора просто закидати Україну м'ясом.

У віці 68 років помер радянський співак Борис Моісеєв

Борис Моісеєв. Фото:скриншот Youtube

У 68-річному віці помер відомий за радянських часів співак Борис Моісеєв. наразі причини не повідомляють, проте відомо, що співак довгий час хворів та переніс декілька інсультів. Про смерть співака повідомляють в російських ЗМІ. Відомо, що декілька років Моісеєв одужував після декількох інсультів. А після повномасштабного вторгнення планував виїхати з росії в Латвію.

Ні сирників, ні сметанки: в Україні продовжують дорожчати найпопулярніші молочні продукти

Користь молочки, фото: Гетті

В Україні знову зросли ціни на продукти харчування, які не перестають дивувати і розоряти гаманці. Йдеться про молочку, а саме про сир і сметану. У найбільших і найпопулярніших супермаркетах країни вже немає колишніх цінників, і найсумніше, що все це ще не межа. Наприклад, до кінця вересня вартість сметани торгової марки Президент 15% зросла з 34,94 грн до 35,34 гривень. А ось Простоквашино тішить трендом на зниження. Якщо ще нещодавно упаковка у 340 грам коштувала 41,59 гривень, то зараз на 80 копійок дешевша.