Ціна на овочі продовжують рости в ціні, скільки треба покласти в гаманець перед походом на базар.

Ціни на гуртовому ринку Шувар, що є найбільшим гуртовим ринком на Львівщині, продовжують зростати. Попри те, що зазвичай восени продукти дешевшають, цього року на овочі ціни не падають, а навпаки підвищуються, це пов'язано ще й через зливові дощі та раптове похолодання.

Виноград. Фото: скриншот Youtube

Отже, помідори можна придбати від 35 грн, сливки 37-38 грн. Гіркий перець коштує 100 грн, дрібний можна придбати за 80 грн. Кіло кропу - 70 грн, порей - 50 грн за кілограм.

Гіркий перець. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

За баклажани на гуртовому ринку просять 55-58 грн, перець солодкий - 50 грн, огірки по 60 грн, пекінська капуста по 40 грн. Молода капуста - 20 грн, капуста білокачанна - 7-9 грн. За моркву просять 17 грн, а дрібніша 10 грн. Буряк по 5-8 грн. Цибуля коштує 25-27 грн, а часник 120 грн. Картопля - 5-6 грн за кілограм.

Білий гриб. Фото: скриншот Youtube

За виноград зараз на гуртовому ринку просять 60 грн. Трохи менший виноград - 43 грн, сливку можна придбати за 15 грн, а білі гриби пропонують по 200 грн.

Надаємо, ми писали, що в Україні продовжують дорожчати найпопулярніші молочні продукти, скільки треба віддати за сир та сметану.

Як повідомляв "Знай.ua" як обрати найсмачніший і не гіркий гарбуз, важливі поради для українців.

Також "Знай.ua" інформував, гречка, сіль, овочі стрімко дорожчають: українцям підказали 10 способів економії на їжі, можна зберегти 30% грошей.