У "Нафтогазі" поставили крапку у споконвічному питанні: як краще платити газ за лічильником чи без - за середньою нормою. У якому випадку у споживача є реальний шанс заощадити, пояснили в пресслужбі компанії.

У "Нафтогазі" зазначили, що багато українців розраховуються за спожите блакитне паливо відповідно до показань лічильника. Водночас є категорія громадян, які не встановили прилади та сплачують за газ відповідно до кількості зареєстрованих осіб та залежно від використовуваних ними приладів.

Газова плита. Фото: скрін youtube

У компанії запевнили, що думка про те, що оплата за середньою нормою вигідніша – це міф. Набагато реальніше заощадити із встановленим лічильником, адже це дозволить контролювати споживання газу та платити лише за те, що було витрачено за фактом.

Газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Частина клієнтів упевнена, що розраховуватися за середньою нормою дешевше. Проте розвінчуємо і цей міф: насправді встановлювати лічильник вигідно, адже це дозволяє платити лише за реально спожиті обсяги природного газу, регулювати надходження тепла та відповідно економити", - наголосили в компанії.

Нафтогаз. Фото: скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українці, які залишилися без дому, продовжують отримувати платіжки за газ: у Мінітеграції пояснили, що робити в таких випадках.

Також наш портал інформував, що українцям показали, на що щомісяця йдуть рекордні суми з держбюджету: дві головні сфери забирають половину коштів.

Крім того, наш портал інформував, чому українцям припинили надсилати звичні платіжки за комуналку: у Нафтогазі розвели руками.