Найвпливовіший у світі: президент України Зеленський перегнав прем'єрів Ізраїлю та Франції

Зеленський став найвпливовішим євреєм року, обігнав Прем’єрів Ізраїлю та Франції. Президент України Володимир Зеленський очолив список 50 найвпливовіших євреїв світу 2022 року ізраїльського видання The Jerusalem Post.Він випередив прем'єра Ізраїлю Лапіда, який посів друге місце у рейтингу, та прем'єрку Франції Борн, яка перебуває на третьому місці.

Володимир Зеленський. Фото: скриншот jpost.com

В Україну повертається літо: які області добряче пригріє сонечко, прогноз погоди на 27 вересня

Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що у вівторок 27 вересня, в Україну повернеться майже літня погода. Згідно з її прогнозом у південній частині країни 27-го вересня очікується +20+26 градусів. У східних областях +18+21 градус. У центральних областях передбачається +15+20 градусів. А у північних та західних областях повітря буде свіжішим, +12+16 градусів.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Курс долара на жовтень та зростання цін: астрологиня Максимова про фінанси

Наближається другий місяць осені, прогноз по фінансах на цей період дала астрологиня Олена Максимова.За прогнозами астрологині, у жовтні можна отримати підвищення, якщо впоратись з дорученою роботою. Про це пише портал Gazeta.ua. Максимова припускає, що у Левів, Козерогів і Терезів стане більше грошей.

Курс долара. Фото: скриншот Youtube

Кільком категоріям українців повідомили, що буде з їхніми зарплатами під час війни: офіційна заява

Попри воєнний стан і відповідно складну економічну ситуацію в Україні, зарплата медикам повинна виплачуватися вчасно та у повному обсязі. Про це вкотре нагадав міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. Відповідна заява пролунала під час робочого візиту на Львівщину.

Скрін, Facebook Віктор Ляшко

У Махачкалі почали зводити барикади, а мобілізацію визнали геноцидом народів Дагестану

У столиці Дагестану вже кілька днів поспіль точаться мітинги проти мобілізації на війну в Україну, дійшло до того, що на вулицях почали будувати барикади, а хакери зламали департамент з прав людини. Хакери зламали сайт уповноваженого з прав людини в Дагестані та опублікували там інформацію про мобілізацію.

Дагестан, протести. Фото: скриншот з відео

путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости

Ситуація 2008 року повторюється, і на Російсько-грузинському кордоні зібралося безліч окупантських військ. Однак цього разу причина не в агресії. Принаймні поки що. Фотографії звідти почали з'являтися через мережу, і швидко поширюватися. Там військова техніка росіян заполонила кордон, і все це на п'ятий день часткової мобілізації, яку започаткував кривавий диктатор путін.

Кордон росії та Грузії, скріншот: YouTube