Путін розраховує на капітуляцію України: названо точну дату від військового експерта

З'явилася нова дата, коли може закінчитись війна в Україні. Російський диктатор путін продовжує будувати плани про те, як максимально вигідно вийти з війни, але в нього нічого не вийде. Тепер кривавий диктатор путін планує закінчити війну в Україні до 15 листопада. Він вважає, що на той момент Україна буде готова капітулювати і погодиться на умови Росії.

Зеленський, Ердоган та путін, фото: скріншот з відео

Раміна Есхакзай прокоментувала листа Ані Лорак, який "тягають" у мережі з 14-го: "Безпросвітна тупість"

Незважаючи на те, що лист виявився фейком, Рамін Есхакзай не збирається відмовлятися від своїх слів з приводу того, хто його писав. Спочатку Раміна порадила співачці проштудувати історію та попрацювати з гарним піаром.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/

Експерт назвав час, який знадобиться Україні на повне відновлення: вимірюється десятками років

Стало відомо про те, як відновлюватиметься Україна після закінчення війни з Росією. Думати про це потрібно вже зараз, оскільки це триватиме десятки років. Процес відновлення зруйнованих в Україні об'єктів буде поділено одразу на три етапи, і він уже розпочався з відновлення критично важливої ​​інфраструктури.

Київ, фото: Знай.ua

Маша Єфросиніна зізналася, що ледве виживала на 20 тисяч чоловіка і так і не дочекалася обручки: "Яєчка дзвенять впевнено"

Оля Полякова та Маша Єфросиніна вирішили говорити всю правду про важливі проблеми для всіх жінок. І не просто говорити, а висвітлювати свої розмови за келихом вина та смакотами на всю Україну. Спочатку Єфросиніна зізналася, що боялася порушувати цю тему, щоб не образити її чоловіка Тимура. Адже він самодостатній чоловік і на момент запису відео (воно вийшло восени 2021 року) заробляє менше лише тому, що в певний період життя вирішив йти не шляхом великих грошей, а шляхом побудови успішної кар'єри.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Багато українців будуть змушені викреслити молоко зі свого раціону: зростання на 25% не межа

Українців попередили, що незабаром ціни на молочну продукцію істотно зростуть. Така новина не може тішити, особливо на тлі масштабного зростання вартості інших продуктів. Заяву про подорожчання молока в ефірі телемарафону зробила генеральний директор Асоціації виробників молока Анна Лавренюк.

Молочна продукція, скріншот з відео