Росіяни продовжують панікувати через часткову мобілізацію, яку вирішив розпочати кривавий диктатор путін. Чоловіки шукають способи виїхати з країни, а жінки почали обурюватися через це.

Справа в тому, що в мережі з'явився ролик із чоловіком, який злякався рішення свого президента, і почав думати про те, як можна оперативно залишити територію Росії, поки не було введено додаткових обмежень на пересування.

На сухопутному кордоні з Грузією з першої години після звернення президента почала вишиковуватися пробка на десятки кілометрів. Тисячі людей почали оперативно залишати країну на невизначений термін, оскільки не погоджуються з діями правителя. Ось як виглядає їхня боротьба з диктатурою.

Щоб не стояти кілька діб на кордоні чоловіка почали вигадувати якісь лайфхаки. На дрібному транспорті стають у перший ряд і тікають від могилізації.

"Це називається буде що згадати. Довелося купити самокат, щоб пройти Російсько-грузинський кордон, бо на машині пробка 8 кілометрів, десь годин на 24-30. А якщо ти на самокаті, або на велосипеді, або на роликах, то ти стаєш у перший ряд. Єдине, що потрібно зробити - пройти 8 кілометрів. 30 годин без сну, але скоро вже опинюся в Грузії" - розповідає хлопець, який не хоче бути вбитим за амбіції путіна.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

При цьому, як виявилось, не всі задоволені рішенням чоловіків втекти з війни. По мережі почали поширювати stories дівчат у соціальній мережі Instagram, які почали різко засуджувати "захисників" за боягузливу втечу. Вони вважають за правильне рішення російського лідера.

Реакція росіянок, фото: Instagram

"Страшно жити в країні таких чоловіків - дуже хотілося б, щоб вони не повернулися назад. Згодна. Це не чоловіки - сикуни. Захисники побігли. Розкупили всі квитки до Вірменії, Грузії, Казахстану і т.д." – пишуть дівчата. Саме такої вони думки про те, що відбувається. Ця нація втрачена як люди, і нічого святого в них не лишилося.

Реакція росіянок, фото: Instagram

Нагадаємо, що часткова чи загальна "могилізація"? На Росії повістки роздають багатодітним і тим, хто не служив.

Раніше повідомлялося, що на Росії масова втеча чоловіків: окупували всі аеропорти, на дорогах пробки

Також офіцер ВСУ назвав росіянам три способи, як уникнути путінської "могилізації": Україні не потрібне додаткове добриво