Олексій Арестович закликав українців не шукати у кожному слові ОПУ зраду: "Мізків не вистачає"

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив звернутися до українців після нового інтерв'ю Володимира Зеленського. Закликав не шукати зради там, де її немає. Про це він висловився під час чергового ефіру з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним. Протягом останніх шести місяців вони регулярно збираються та обговорюють ситуацію на фронті.

Олексій Арестович, фото: Instagram

ПриватБанк, Ощадбанк та інші: у НБУ показали графік роботи

Національний банк України поінформував громадян щодо того, як працюватимуть банки на День Незалежності. Інформацію розмістили на офіційній сторінці відомства у соцмережі Facebook. 24 серпня в Україні відзначається День Незалежності, який офіційно є вихідним.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Пацюки тiкають першими: після "бавовни" у Криму Аксьонов та команда зрадників виїхали з півострова

У тимчасово анексованому росією Кримському півострові підтвердилася гіпотеза про те, що "щури тікають з корабля першими". "Керівництво" цієї території залишили півострів після низки вибухів. Справа в тому, що незадовго до цього було перекрито рух Кримським мостом півострова. Спочатку передбачалося, що росіяни у такий спосіб намагаються захистити громадян від ймовірних обстрілів, але реальність виявилася іншою.

Сергій Аксьонов, фото: скріншот з відео

Пенсії українців можуть значно зрости: у Мінсоцполітики пояснили, що для цього потрібно зробити

Вже скоро українським пенсіонерам можуть збільшити виплати. У Міністерстві соціальної політики саме готують відповідні зміни. Про це повідомила міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович під час національного телемарафону.

Пенсіонери, скріншот з відео

Погода на Спаса завадить частині областей посвятити яблука та груші: у яких областях пройдуть грози 19 серпня

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода 19 серпня, коли українці відзначатимуть свято Переображення Господнього, яке в народі називають Спаса. Згідно з її прогнозом, 19 серпня, на Спаса сонячно буде в західних, північних областях та значною мірою в центральних. Дощів не передбачається, додає синоптикиня.

Спаса, скріншот з відео